LEDIG DAG

Jag, lillasyster och lillebror typ 1996. 

Hej mina fina! Tack för all feedback på posten igår. Känns bra att ni är med mig <3 I torsdags fick jag bjuda pappa på middag och i helgen är mamma på besök. Satt och jobbade till 00 igår med nya skisser och sen åkte jag för att rensa grejer ur mitt showroom så sen natt. Eftersom jag har lager enskilt valde vi att säga upp lokalen för att kunna utvidga produktsortimentet och fokusera på e-handeln primärt. Har dragit ner på mycket kostnader för 2017 och kommer därför kunna bredda sortimentet. Känns SÅ nice 🙂 Det är så mycket mer kostsamt än man (jag+glädjekalkyler är ett minne blott haha) kan tro med ett klädmärke och jag vill att det ska kunna växa! 

Men idag kommer jag logga ut och vara ledig och umgås med min fina familj. Hoppas att ni får en grym lördag och spenderar den på det sättet ni vill. Vi hörs imorgon igen. PUSS 

1 reaktion på “LEDIG DAG”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.