READERS VOICE: ljudbok 

BABES! Ni brukar vara så bra på det här. Jag har lite svårt att varva ner på kvällen och efter en hel dag av sittande framför skärmen känns det inte så lockande att se någon serie, så vi tänkte börja lyssna på ljudbok istället! Jag har aldrig lyssnat på någon ljudbok så jag tänkte kolla om ni har tips på någon som är bra? <3

Nu är jag hemma från Nynäs Havsbad där vi spenderade natten, så välbehövligt. Vi körde bumperball igår vilket var galet roligt, men eftersom mina höftböjare är ständigt irriterade kan jag typ inte lyfta benen idag, så jobbig smärta men det är bara att vila upp dom igen.. Det var iaf hur kul som helst, så ändå värt det! Idag blir det lite fix och kanske en sväng på Ikea, jag vill också gå och kolla in någon majbrasa, var så många år sedan jag gjort det sist 🙂

BABES! You’re usually good at this. I’m having a bit hard to calm down in the evening and after a full day of sitting in front of the screen, it’s not so nice to watch series so we thought to start listening to the audio book instead! I have never listened to any audio book so I was going to check if you have any tips on a really good one? <3

Now I’m home from Nynäs Havsbad where we spent the night, so well needed. We did bumperball yesterday, which was crazy fun, but because my hip flexors are constantly annoyed, I can not lift my legs today, so painful, but I just have to rest them again. It was so fun, and kind of worth it! Today will be a bit fix and maybe a turn to Ikea 🙂 

7 reaktioner på “READERS VOICE: ljudbok ”

 • Sara skriver:

  På storytel finns det en grymt bra uppläsare som heter Anna Maria Kjäll (något sådant) hon läser alla olika typer av böcker men har en väldigt behaglig röst. Kolla in Nora Roberts, ”tjejböcker” men perfekt avslappning

 • Jessica skriver:

  Jag älskar ljudböcker! Lyssnar JÄMT; i bilen, när jag lagar mat, handlar, går ut med hunden, duschar (har en vattentät högtalare). Jag har testat många uppläsare men verkligen fastnat för Katarina Ewerlöf, hon läser så himla bra! Vilken bok jag lyssnar på spelar ingen roll så länge det är hon som läser, prova!?

 • Agata skriver:

  Hej Alexandra! Har du testat att göra en maträtt med tofu? Jag försöker precis som dig att dra ner på kött, har testat att marinera o steka men det smakade lite som ett stekt ägg o vart inte så gott… /Agata

 • elin skriver:

  Hjälp mig att planera min nästa resa på min blogg… blir så inspirerad av dig och alla dina resor Alexandra.
  Länk till inlägget -> https://picturesbyelin.wordpress.com/2017/05/01/long-time-no-see/

 • Sofia skriver:

  I bunkerläkarens våld . Handlar om eskortflickan fr Uppsala som blev kidnappad och inlåst i en bunker, sann historia .

 • Amanda skriver:

  Oh jag älskar verkligen ljudböcker, och mycket med motivationen att man slipper stirra in i en skärm. Perfekt sällskap när man vill plocka hemma, städa, stretcha eller sånt =)
  Jag tycker att alla bokserier som läses av Katarina Ewerlöf blir grymma just pga att hon läser. Rösten är enormt viktig enligt mig. Gillar verkligen kriminalromaner,helst hela serier. Morden i Sandhamn vore kanske kul att lyssna på inför ditt event där. Gillar även Camilla Läckbergs böcker och en massa fler.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.