NEW TIGHTS

I samarbete med min shop Bring Sportswear 

Get them at www.bringsportswear.com (use alexandra15 for 15% off until tomorrow)

Hej fina ni, nu har vi fått in lite gamla favoriter och nya tillskott på hemsidan 🙂 Det är så roligt att kunna bredda med mer och mer produkter. Det är ett pusslande men i år är det verkligen fokus på att bredda. Jag hoppas att vi även kan lägga till XL som storlek snart, det är en stor kostnad då det är MOQ på alla plaggen men jag jobbar på det. Är det någon av er som saknar en storlek eller något speciellt plagg är jag alltid öppen för inputs och tips. Fördelen med att vara nära sin publik.

I alla fall så har jag precis fixat en kod som ger er 15% off ert köp idag och imorgon, ange bara alexandra15 i kupongfältet så får ni det. Happy shopping darlings! <3

Hello you, now we have received some old favorites and new additions on the website 🙂 It is so fun to be able to expand with more and more products. It’s a mess, but this year, it’s really a focus on widening. I hope we can add XL as a size soon, it’s a big expense since it’s MOQ on all the garments but I’m working on it. If any of you lacking a size or something special, I’m always open to inputs and tips. The advantage of being close to my audience.

In any case, I’ve just fixed a code that gives you 15% off your purchase for today and tomorrow, just enter alexandra15 in the coupon field and you’ll get it. Happy shopping darlings! <3

2 reaktioner på “NEW TIGHTS”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.