EN DAG PÅ LANDET

Hej babes! Igår drog vi ut till min killes familjs landställe och tog det lugnt bara. Fick en guidad tur och vi såg så sjukt mycket djur?? Det var hjortar, vildsvin, en räv, kaniner och… Loki haha! Men det var i alla fall supermysig. Jag körde ut dit och jag har inte direkt kört mycket bil, har kört en gång på ett år så det var bra träning för mig =) Blir nog en hel del bilande i sommar så jag får vänja mig att köra!

Imorse låg jag med mobilen i sängen och var sjukt trött, slutade med att jag tappade mobilen i ansiktet och den hamnade med hörnet på läppen, så nu sitter jag här med världens fläskläpp haha. Vi ska åka iväg på en middag ikväll så jag hoppas att det hinner lägga sig innan det är dags att åka, så stelt att förklara varför annars hahah. Nu ska jag hänga med mina fina här hemma innan vi ska fixa oss <3 Puss

Hi babes! Yesterday we went to my boyfriends family country house and just hanged out. Got a guided tour and we saw so many animals?? There were deer, wild boar, a fox, rabbits and … Loki haha! But it was so cool. I drove out there and I have not driven a lot directly, I have only driven once in a year so it was a good training for me =) Will be a lot of roadtrips this summer so I get used to driving!

This morning  I layed with the phone in bed and was sick tired, ended up losing my cellphone on my face and it ended up with the corner of my lip, so now I’m sitting here with the world’s pork lap haha. We’re going to go out for a dinner tonight so I hope it’s gone before it’s time to go. Now I’ll hang out with my nice ones here before we get going <3 

5 reaktioner på “EN DAG PÅ LANDET”

 • Sanna skriver:

  Så mysigt och Loki är så söt!

 • Johanna skriver:

  Det ser väldigt mysigt ut, jag älskar att åka ut till vårt landställe i Norrtälje <3

 • Sofia skriver:

  Ååå såå mysigt, önskade att jag också hade en liten Loki vid
  min sida! ?
  Älskar din läderjacka, vart är den ifrån? Är på jakt efter den perfekta motorcykel läderjackan just nu.

 • Ida Gustavsson skriver:

  Hej Alexandra,

  Jag älskar din blogg och följer dig även på Instagram eftersom att du verkar vara en så fin människa.
  Jag undrar vad Loki är för ras, han är jättefin men ser väldigt speciell ut. Kram / IDA

 • Samira skriver:

  Hej finis, såg att du la upp en bild med din kille igår, så fint! Vem är din kille?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.