POOL TIME

Hej fina ni! Igår var det äntligen en heldag med sol så drog till ett bad och solade. Jag har bara badat fötterna i år så tänkte att det var dags haha! Jag är en riktig badkruka, tyckte till och med att poolen var kall, fick gåshud. Enda gången jag njutit riktigt av att bada i hav var i Dubai i september, det var typ 35 grader i vattnet, men luften var ungefär 45-50 grader så det var så inte värt det 😀 Önskar att jag tyckte om att bada, ser så skönt ut för folk som verkligen njuter.

Igår kväll gjorde jag mat till mig och min kille, det blev smörstekt gnocchi med svamsås, så saaatans gott, recept HÄR. Det är lätt ett av mina bästa recept. Efter det drog vi till en spot vid vattnet och fiskade en stund, sen tog vi en långpromenad med Loki. Det var så sjukt, Loki visade vägen som vanligt och helt plötsligt hör vi världens konstigaste morrande från vassen typ 20 cm från Loki, något som är typ lika stort som en gris rör sig och Loki blir så sjukt rädd, vi försökte kolla vad det var men det försvann, tror det var en bäver typ? Haha jaja, efter det gick vi hem och kollade en film och åt grönsaksstavar med dipp. Så mysig kväll! Nu ska jag jobba bort lite grejer, sen ska vi på bio ikväll. Mysig helg! <3

Hello, you guys! Yesterday it was finally a day of sunshine, so I went to a pool area and sunbathing. I have just been in the water with my feet this year so thought it was time haha! I am not a fan of bathing, even thought the pool was cold, got a goose bumps haha. The only time I really enjoyed swimming in the sea was in Dubai in September, it was 35 degrees in the water, but the air was about 45-50 degrees so it was not worth it 😀 Wish I enjoyed bathing more. It looks so nice for people who really enjoy it.

Last night I made food for me and my guy, I did butterfried gnocchi with mushroom sauce, so good. After that we went to a spot by the water and fished for a while, then we took a long walk with Loki. It was so sick, Loki showed the way as usual and suddenly we hear the world’s strangest growling from the water, something that is as big as a pig moves and Loki gets so scared, we tried to check what it was but it disappeared, I think it was a beaver? Haha well, after that we went home and watched a movie and had vegetable sticks in dip sauce. Such a cozy evening! Now I’m going to work away some stuff, then we’ll go to the movies tonight. Cozy weekend! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.