SUNDAY AT HOME

Hej på er! Ledsen för sen uppdatering, men har jobbat heeeeela dagen. Har tränat hemma och spelat in videos medan jag tränade, så ni får hålla lite koll på min Instagram om ni vill se 🙂 Tycker det suger att IG har bytt algoritmer, det är så svårt att hålla koll på vad alla lägger upp haha. I miss the good old days!

Ska strax laga middag, det blir vego till middag och jag ska posta det här sen. En fördel med att  posta mycket recept är att jag kan äta massa goda saker i mitt jobb 😉 Lyxigt! Hade aldrig experimenterat så mycket i köket annars. Jag älskar att laga mat men ibland kan man tänka lite smalt, så det är roligt att jag tvingar mig själv ur min comfort zone. Det har i alla fall varit skönt att jobba bort en del i helgen, man får passa på när vädret ändå suger. Såg att det ska bli sol imorgon, då ska jag sitta och jobba i solen på balkongen hela dagen. Hoppas att ni har en skön söndag!!

Hello! Sorry for late update, but I have been working aaaall day. I’ve worked out at home and recorded videos while I was training so you can keep an eye on my Instagram if you want to see 🙂 It really sucks that IG has changed algorithms, it’s so hard to keep track of what everyone is putting up haha. I miss the good old days!

I’ll make dinner soon, it will be a vego dinner and I’ll post it here later. An advantage of posting a lot of recipes is that I can eat lots of good things in my job 😉 Luxury! I had never experimented so much in the kitchen otherwise. I love to cook but sometimes it’s hard to think outside the box so it’s fun to force myself out of my comfort zone. In any case, it has been nice to work this weekend, it’s the best when the weather sucks. I saw that it will be sunny tomorrow, so I’ll sit and work in the sun on the balcony all day. Hope you have a nice sunday!!

2 reaktioner på “SUNDAY AT HOME”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.