FRIYAY 

Dagen i bilder, typ 😉 Bilden på mig är från när jag spelade in min haul för Na-kd! Jag såg ut som sju svåra år idag så fotade bara mina fina munkar haha. Idag har jag gått ärenden, fotat recept och samarbete sedan lite annat jobb. Nu är det snart helg och vi ska dra till min killes brorsa för att kolla på Orioniderna (om det inte blir för sent), det är 20 stjärnfall i minuten. Så häftigt! Det var faktiskt Facebook som påminde mig om det, så tackar 🙂 Ska ta med oss munkarna dit också, har faktiskt bara tagit en eftersom jag behövde den till en bild.

Nu ska jag borsta genom håret, sminka ögonbrynen och fixa lite hemma. Har städat igår och idag så att det skulle vara rent och fint i helgen, har också rensat min garderob i veckan. Så skön känsla nu =) Helgen startar perfekt! Puss

The day in pictures, kind of 😉 The picture of me is from when I recorded my haul for Na-kd! I looked like shit today, so I only took a pic of my nice donuts haha. Today I have done some things on my to-do list, photographed recipes and a collaboration plus some other work. Now it’s weekend and we’ll go to my boyfriends brother to check out the Orionids (if it’s not too late), it’s 20 star falls a minute. So cool! It was actually Facebook that reminded me of it, so thank you FB 🙂 I will bring the donuts there too, actually have just taken one because I needed it for a picture.

Now I’ll brush my hair, make my eyebrows and get a little done at home. I have been cleaning yesterday and today so that it would be clean and nice this weekend, I have also cleaned my wardrobe this week. Such a nice feeling now =) The weekend starts perfectly! Kiss

4 reaktioner på “FRIYAY ”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.