WEEKEND PICS

Igår åt vi middag på Berns. Mamma är ju här med sin kille och hälsar på. Erik, Erik & mamma. Erik är ett populärt namn i vår familj hehe.

Yesterday we ate dinner at Berns. Mom is here with her guy. Erik, Erik & Mom. Erik is a popular name in our family hehe.

Jag käkade BAO, dumplings & sushi. Deras haricot verts är galna. Jag har inte ätit där på typ 5 år, men det var mycket godare än sist. Gillar konceptet att ta massa smårätter så får man lite av allt 🙂 Blev dock ledsen när jag såg att dom tagit bort allt jag älskade bland desserterna. Men kanske lika bra, mer mat och mindre efterrätt.

I had BAO, dumplings & sushi. Their haricot verts is crazy. I have not eaten there in like 5 years, but it was much better than last time. I like the concept of taking lots of small dishes, you get a bit of everything 🙂 Was sad when I saw that they had removed everything I loved among the desserts though. But maybe just as good, more food and less dessert.

I fredags efter jobbet mötte vi upp pappa (som var lite sugen på en sån här mössa och provade min, haha) & hans fru som är på besök i Stockholm denna helgen också. Vi alla gick från våra jobb och mötte upp dom, så mysigt att göra på en fredag. Sedan satt vi och fikade och snackade, innan jag och min kille drog hem för att städa.

On Friday after work we met Dad (who also wanted a new hat and tried mine haha) and his wife, who is visiting Stockholm this weekend as well. We all went from our works and met them, such a nice thing to do on a Friday. Then we sat talking before me and my boy went home to clean.

Här har det stått ett gym sedan vi träffades, alltså en skivstång och allt. Men eftersom han börjat köra mer på gymmet nu så försvann det i helgen – och vips hade vi typ ett halvt sovrum med oanvänd yta. Här ska bebisens säng och lite annat stå när det kommer. Ska visa mer när det är dags. Men det kommer bli superbra!

Here there has been a home gym since we met, ie a barbell and everything. But since he started going more to the gym now, it disappeared this weekend – and we had a half-bedroom with unused surface. Here’s the baby’s bed and something else will stand when it comes. I will show more when it’s time. But it will be great!

I fredags spelade jag också in en haul som jag ska posta idag. Det gick faktiskt bra trots min kula, den är ändå ganska liten så i en del kläder ser jag inte gravid ut? Men – vissa saker får jag vänta med att bära tills efteråt =) Jag har flera oversize t-shirtar hemma som jag brukar använda, där magen nu hänger under som en liten kula. Jag kan inte heller ha byxor som är höga i midjan, så det ser jätteroligt ut.

On Friday I also recorded a haul I will post today. It actually went well despite my bump, it’s still quite small so in some clothes I do not look pregnant? But – some things I have to wait to wear until later =) I have several oversize t-shirts at home that I usually use, where the stomach now hangs out. I also can not have pants that are high-waisted so it looks very fun.

Jag och Syrran igår! Fatta att hon är i v 35 nu, och barnet lika gärna skulle kunna födas nu? Jag har drömt i veckan att hon har fött, men att hon inte ringde eller hörde av sig. Så konstig dröm, haha! Men längtar jättemycket tills deras bebis kommer. Att bli moster och mamma inom ett par veckor, den ni =)

Me and sis yesterday! It’s crazy that she’s in week 35 now, and the child could just as well could be born now? I have dreamed this week that she had given birth, but she did not call or told me. Such a weird dream haha! But longing for their baby to come. Becoming aunt and mom within a couple of weeks, that’s something, right =)

Igår gjorde jag och min kille brunch för Vickan, Erik, Mamma & hennes kille. Vi gjorde scones och pannkakor. Han är bäst på pannkakor, har inte gjort det en enda gång själv sedan vi började träffas. Mina scones är inte direkt äckliga heller.

Yesterday me and my boy made brunch for Vickan, Erik, Mom & her guy. We made scones and pancakes. He is the best on pancakes, I have not done it once since we began to meet. My scones are not directly disgusting either.

Innan brunchen körde vi ett pass på gymmet. Jag körde hela kroppen och börjar känna mig frisk. Nästa vecka kommer jag börja dela upp mina pass på muskelgrupper och köra ”som vanligt” igen. Yey!

Before the brunch we did a workout at the gym. I did the whole body and I am starting to feel well. Next week I will start splitting my workouts on muscle groups and do my workouts ”as usual” again. Yey!

Imorse när jag och Loki var ute. Det var en konstig dimma som låg överallt? Så knäppt! Nu sitter jag och jobbar, mamma & hennes kille tog en liten egen tur eftersom jag kommer behöva bocka av lite här. Podden kommer också upp strax! Den vanliga söndagsrutinen med andra ord 🙂

This morning when me and Loki were out. It was a strange fog that lay everywhere? Now I’m sitting and working, Mom & her guy took a little tour on their own because I’ll have to work a bit here. The pod will also be uploaded soon! The usual Sunday routine in other words 🙂

4 reaktioner på “WEEKEND PICS”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.