PODDAVSNITT 7 – FRÅGEPODD OM GRAVIDITET

Avsnitt 7 – Finns där poddar finns 

Hej på er och hej måndag! <3 Lite sen uppdatering, men jag jobbade sent inatt så min hjärna var helt mosig imorse haha! Nu börjar jag bli människa 😉 Hade en riktig mördarvecka förra veckan och nu äntligen är det dags för ny vecka som är SÅ mycket lugnare. Perfekt! Kom precis hem från gymmet och handlade på väg hem. Igår blev det mackor till middag framför datorn, det gillas inte men ibland är man bara människa. Låg vaken inatt för hann inte varva ner efter jobbet, och lilla tjejen i magen ville inte heller sova så hon mosade mina inälvor halva natten haha, det har redan börjat…..

I alla fall så laddade vi upp ett nytt avsnitt på podden igår. Denna vecka svarar vi på lite frågor vi fått om bland annat förlossning, namn, hem osv. På onsdag är det dags att spela in igen, vi får se vad vi pratar om då. Känns skönt att bara babbla haha, men det brukar alltid bli bättre med en plan. Så många gånger vi har fått börja om för att vi inte fått rätt feeling. Men hur sjukt att vi redan hunnit släppa 7 avsnitt? SÅ kul och är så glad att vi började podda, det är verkligen det roligaste jag gjort på väldigt länge och hade inte velat göra det med nån annan än min syrra. Vilka poddar lyssnar ni på? Jag följer ingen alls just nu men måste börja, helst nu när jag ska ta det lite lugnare!! Det är så roligt, det står i min gravid-app att man kan bli lite introvert under graviditeten, jag har i princip bara träffat min familj, min killes familj och mina tre närmsta vänner sen jag blev gravid och framförallt på slutet, så jag tänker att det kanske är ett bra sätt att involvera andra i mitt liv successivt, att lyssna på deras snack =)

Hello you and hello monday! <3 A little late update, but I worked late last night so my brain was really mushy this morning haha! Now I start to become a person 😉 Had a real killer week last week and now it’s time for a new week that’s SO much calmer. Perfect! Just got home from the gym and did grocery shop on the way home. Yesterday, there was sandwiches for dinner in front of the computer, it’s not ok, but sometimes you’re just human. I couldn’t sleep after work either because i was not calm enough, and the little girl in the belly did not want to sleep either so she made sure she kicked on all my organs half the night haha, it’s already started…..

In any way, we uploaded a new episode of the pod last yesterday. This week we answer some questions we received about birth, name, home, etc. On Wednesday it’s time to re-record, we’ll see what we’re talking about then. Feeling nice just babbling haha, but it usually always gets better with a plan. So many times we’ve got to start over because we did not get the right feeling. But how nice that we have already released 7 episodes? So fun and so glad we started to pod, it’s really the funniest thing I’ve been doing for a very long time and would not have done it with anyone other than my sister. What podds do you listen to? I do not follow anyone at all right now but have to start, preferably now when I’m going to take it a little more calmly!! It’s so funny, it’s in my pregnant app that you can get a little introverted during pregnancy, I’ve met my family, my boyss family and my three closest friends since I got pregnant and nobody else so I think it might be a good way to involve others in my life gradually, to listen to their talk =)

14 reaktioner på “PODDAVSNITT 7 – FRÅGEPODD OM GRAVIDITET”

 • Emelie skriver:

  Jag tycker er podd är supermysig! <3 Förutom den så lyssnar jag på Läkarpodden 🙂 Tycker den är väldigt bra och informativ, man lär sig massor!

 • Ronja skriver:

  Alex och Sigge!

 • Henny skriver:

  gillar er podd skarpt, både dialekten, humorn osv. tips på ämne: ätstörningar, er relation till mat osv 🙂

  • Alexandra Bring skriver:

   Åh vad bra!! Absolut, vi pratade lite om det på kroppskomplex men kan vara bra att ta upp djupare 😀 tack för tips! <3

 • Hannag skriver:

  Åhh fina bilder och bra tips <3

 • Malin skriver:

  De poddarna jag lyssnar på är Alla våra Ligg, Handen på hjärtat (så himla rolig) och er såklart! 🙂 KRam!

 • Tove skriver:

  Måste bara säga att jag älskar er podd! Skrattar rakt ut när jag lyssnar, ni är så roliga och härliga! Lycka till med allt ♡

 • Maika skriver:

  Hi Alexandra,

  i started listening to ur and Victoria’s podd (I understand swedish very well) and I just love it. Why? When I was reading ur blogs u guys always appeard a lil bit superficial to me. I know it’s really often like this on social media, like a perfect world where ur hair is always on point and the sun always shines.

  When i start listening to ur podd i noticed that u girls are really funny, smart and reflexive – u re talking a lot about more serious topics like bodycomplex and social phobia. I think it’s super cool because a lot auf girls have the same thoughts. It feels so good to hear that even u, as pretty girls, feel sometimes insufficent and think about the same stuff like any other girl.

  I would like to see more of «the real you» on ur blog, because it would make it even more interesting an inspiring. Wishing u alle the best for ur last pregnancy-weeks – u look stunning ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.