#BRINGHELOSAN

I samarbete med Helosan 

Read more about the products – HERE

Hej fina ni! <3 Det är så roligt, för jag känner verkligen att jag har börjat bli mer och mer som min mamma med att jag ska bli mamma. När vi var små hade vi alltid Helosan hemma, det är riktig nostalgi för mig när mamma sitter och smörjer in fossingarna efter duschen, och jag blev så glad över vårt samarbete eftersom det är en sån traditionell produkt som finns i dom flesta badrumsskåpen sedan barnsben, inklusive mitt. Lite fun fact är att Helosan har funnits i över 70 år och lanserades då för att användas på kornas spenar för att hålla dem mjuka och skydda dem mot infektioner.

Alla Helosans produkter kan användas till hela kroppen, på vuxna, barn och djur. Den gröna tuben, Helosan Fotsalva, är perfekt för spruckna hälar och torra fötter. Jag som är sämst på att ta hand om mina fötter har blivit så räddad av den, framförallt under mina senaste resor där fötterna tagit extra stryk. Det har verkligen hjälpt mig under graviditeten, bara att smörja in fötterna innan läggdags och sova med strumpor så är dom superlena när man vaknar, också perfekt att stryka på lite efter gymmet på fötter som man tryckt ner i lyftarskor och gymskor, stackars små fossingar. Helosan Original är en riktig allt-i-allo-salva som är perfekt att ha med i både gymväskan och vanliga väskan. Allt från att man t ex tränar på gymmet och får slitna händer, behöver smörja in sig efter duschen till om man behöver smörja tassarna på sin hund om dom är torra, är torr vart som helst på kroppen, har ömma bröstvårtor efter amning, irriterad hud på tatueringar, ja typ till allt! Och ett stort plus är att dom är väldigt prisvärda, fria från färgämnen och parabener 🙂 Känns så kul att jobba ihop, och det är verkligen en sak jag kan rekommendera alla att ha!

Hello, you guys! <3 It’s so funny, because I really feel I’ve started to become more and more like my mom, now that I’m going to be mom. When we were small, we always had Helosan at home, it’s true nostalgia for me when mom sits and lubricates her feet after the shower, and I was so fond of our cooperation as it is such a traditional product that is found in most bathroom cabinets since childhood, including mine. A little fun fact is that Helosan has been around for over 70 years and was back then launched to be used on the teats of the cows to keep them soft and protect them from infections.

All Helosan products can be used for the entire body, on adults, children and animals. The green tube, Helosan Foot cream, is perfect for cracked heels and dry feet. I am the worst at taking care of my feet has been so much saved by it, especially during my recent travels, where the feet has been extra damaged. It has really helped me during pregnancy, I am just lubricating my feet before bedtime and sleeping with socks, they are super smooth when waking up, also perfect to use a little after the gym on the feet as you pressed them down in sneakers and gym shoes, poor little feet. Helosan Original is a true all-in-all cream that is perfect for wearing both in the gym bag and the usual bag. It can be used for everything from exercising at the gym and getting sore hands, after the shower, if you need to lubricate the paws on your dog if they are dry, dry everywhere in the body, have sore nipples after breastfeeding, irritated skin on tattoos, yes to everything! And a big plus is that they are very affordable, free from parabens 🙂 Feel so fun to work together, and that’s really one thing I can recommend everyone to have!

24 reaktioner på “#BRINGHELOSAN”

 • Simoncrossfit skriver:

  Snyggt! Jag använde faktiskt den blå krämen när jag fick sprickor händerna för något år sen när jag körde tyngdlyftning, den var sjukt bra men hade glömt bort den helt.
  Tack för att du är bäst! ??

 • clara skriver:

  Kul samarbete! Köpte en ny tub idag, då min tagit slut precis! sååå bra!

 • Johanna skriver:

  Dessa hade jag glömt bort, måste införskaffa till torra fötter!

 • Hannag skriver:

  Den blå salvan är såå bra..

 • Linnéa, stolt bonde från Småland skriver:

  Helosan is top notch!! Både till min kossor o till mig själv! Naturlighet som håller i alla lägen!

 • ule skriver:

  The ingredients in helosan are nothing special, I much prefer natural products in more eco-friendly packaging and avoid mineral oil and parabens, though it’s great that it works for you.
  After shower I use jojoba and almond oil on my body and any kind of butter on my feet, usually shea, coconut or cocoa.

 • Nattis skriver:

  Bara ett tips till alla här!
  150kr GRATIS för klippning, hårdvård, massage mm i appen TIMMA. Registrera bara med koden​ FFOTFC. Ingen insättning behövs, jag fick pengarna direkt i appen! 🙂

 • Emma skriver:

  Brukar använda helosan till hästarna. Fungerar perfekt på torra områden eller torkade sår. Även hundens trampdynor 🙂 använder det dock inte på mig själv haha

 • Susanne Umeå skriver:

  Jag brukar aldrig kommentera samarbeten för tycker de känns så opersonliga oftast. Jag har följt dig i många år nu och du är verkligen en bra förebild och inspiration på så många sätt och mitt förtroende för dig ökar när jag ser detta för du känns selektiv och noga med alla dina samarbeten. Jag har aldrig testat helosan men ska nog göra det efter träning, jag känner att mina händer kan behöva det. Massa kärlek och kramar <3

 • Louise skriver:

  Älskar helosan men är försiktig med att använda det på hästen vintertid. Det är ett litet tips till dig nu när bebis kommer också, att tänka på att inte smörja bebis precis innan du ska ut vintertid framförallt i ansiktet. Helosan innehåller mycket vatten och därför kan det bildad små små iskristallet vid minusgrader vilket kan ge risk för köldskador. Så se till att det torkat ordentligt innan du går ut i kylan ?

 • Sandra skriver:

  Detta ska jag testa på min hund hennes tassar känns ömma efter allt grus som ligger på isen.

 • Joy skriver:

  avalible in Sweden only right?

 • Sanna skriver:

  Så himla snyggt!

 • Hedda skriver:

  Du är min största inspiration :<)

 • Mikaela skriver:

  Hej! Är ditt fina träningslinne från ditt eget märke?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.