WORKING ON SOME NEWS

In collab with Bring Sportswear

Pregnancy tights – coming soon! 

Hej fina ni! Idag har dagen gått i ett, har suttit på ett möte om Bring Sportswear och efter det hem, jobbat, och sedan dragit på förlossningskurs. Mådde fan lite illa efteråt haha, vi fick se och höra om allt som kan hända och som händer under förlossningen. Jag är liiiite känslig av mig så vred mig lite i stolen =) Nu är jag i alla fall hemma och har suttit och bockat av en del grejer på datorn sedan jag kom hem.

Inte ofta jag visar vad jag jobbar på, men jag har fått så många preggos som frågat mig om tips på träningstights. Jag har letat men bara hittat svindyra eller genomskinliga hehe. Så – jag har i hemlighet jobbat på dessa som äntligen börjar ta sig! Ett par gravidtights med mobilficka. Funderar på att göra ett par liknande vanliga tights också i framtiden, vad tycker ni? Dessa gravidtights kommer komma i svart & i mitt mjukaste gråa material för att det ska vara så skönt som möjligt! Hade inga planer på att göra det först, men när jag själv insåg att det var så svårt att hitta så tänkte jag bara äh, vi kör!!!

Hello, you guys! Today, the day has gone by, I’ve attended a meeting about Bring Sportswear and after that home, worked, and then went to a course on childbirth. Did feel a little ill afterwards haha, we got to see and hear about everything that might happen and that happens during childbirth. I’m a liiiittle sensitive so I was twisting myself around in the chair =) Now at least I’m at home and have been working off some stuff on my computer since I got home.

It’s often I show what I’m working on, but I’ve had so many preggos who asked me about advice on training tights. I’ve been looking for that too but only found expensive ones or transparent hehe. So – I have secretly worked on these who finally starts to get done! A pair of pregnant tights with mobile pocket too. Thinking about doing a couple of similar regular tights in the same design for the future, what do you think? These pregnant tights will come in black & in my softest gray material to make it as soft as possible! I had no plans to do it first, but when I realized it was so hard to find, I just thought oh, what the hell, lets do it!!!

49 reaktioner på “WORKING ON SOME NEWS”

 • Martine Kristensen skriver:

  De var fine!! Hadde kjøpt de om de var i kanskje en mørkeblå eller mørkelilla farge, er ikke så glad i sort. Hvis du lager med et bånd som er veldig stramt i magen hadde jeg kjøpt de, perfekt høyde på livet? liker og at båndet rundt magen er så bredt som det er!

 • Amanda skriver:

  Shit vad bra!!

 • Moa skriver:

  SNÄLLA gör de här i vanlig modell?? Gärna hög midja på dem också?

  • Alexandra Bring skriver:

   Ska absolut kolla på det. Ska även se om dessa funkar på icke-gravida men vet ej, svårt o prova nu haha!! ?

 • Bea skriver:

  Ååh va kul!!! Behövs verkligen fler alternativ på marknaden!! ?

 • Mathilde skriver:

  MEN NÄR?!? ? jag är i v 28 och har typ 1 par som passar (är på gränsen). Vill beställa NU????

  • Alexandra Bring skriver:

   Åh vad kul att höra!! så snart som de går hoppas jag, har fått ett ca datum men vågar inte lova något. Men förhoppningsvis inom mindre än en månad iaf <3

 • Frida skriver:

  Wooww! Ser super bra ut! Jag skulle gärna se såna för inte gravida oxå! Med riktigt hög midja o mobilficka! !

  • Alexandra Bring skriver:

   Dom kanske funkar på icke-gravida också. Ska prova på någon av mina kompisar och kolla, för midjan är superstretchig. Men annars ska jag kolla på några vanliga!!! 🙂

 • Alicia faulk skriver:

  I cannot wait for this release. The pants look amazing and I am 26 weeks pregnant. Hoping they release soon ?

 • Miriam skriver:

  Ååh!! Är själv i vecka 18, magen har funnits sen vecka 14ca och tränar crossfit och gud vad jag haft problem med att hitta tights! Äger kanske ett tiotal men inget går att ha. Först bara ett par som är sköna och inte klämmer, sen det med att inte vara genomskinliga! Så heja dig! Mer me know när dem går att köpa!?

 • JD skriver:

  Är inte ens nära gravid men det var asgrymt av dig!!!!

 • Miriam skriver:

  Min förra kommentar försvann så skriver igen! Gud vad glad jag blir! Är själv gravid i vecka 18 och har himla problem med dessa tights just nu. Finns inget som passar eller går att använda så let me know när man äntligen kan köpa dessa så kommer du rädda hela min graviditet framåt! Heja dig!

 • Sara skriver:

  Fantastiskt!

 • Nickolette skriver:

  These look amazing!! I would love a pair!

 • Emelie Hollsten skriver:

  Har du missat att jag gör gravidtights 😉

 • Emelie skriver:

  JAAAAAAA! Alltså, nu är inte jag gravid men jag vill gärna ha ett par HÖGA svarta tights. Är en 190++++cm lång brud som har svårt att hitta högmidjade snygga svarta ogenomskinliga tights! Hade varit drömmen! Dock önskvärt med några få cm till i benlängd, typ 2 cm gör så mkt! Då ser de inte alldeles för korta ut, har för tillfället massa vätska i kroppen å benen så vill inte att det bolmar över nere vid anklarna ;-D

  • Alexandra Bring skriver:

   Hoppas dessa funkar!! =) benlängden är tyvärr som den är nu, men i framtiden hoppas jag kunna erbjuda alternativ för det med såklart!! Kram

 • Klara skriver:

  Vill beställa NU!

 • Ida skriver:

  Wow, så fin!! Lag gjerne en for ikke-gravide også <3

 • Amanda skriver:

  Finns såna byxor med ficka på sidan. Allt från 199-725kr ca. Ska du göra de i andra färger då? Samt kosta mindre än 199? 😮 🙂

  • Alexandra Bring skriver:

   Önskar att jag hade kunnat ha såna priser 😉 Om man hittar några andra man hellre vill ha som finns billigare är det ju bara att köpa!

 • Lina skriver:

  Super fina!! När tror du att dessa kommer ut? Är i ganska stort behov ???

 • Sandra Johansson skriver:

  Riktigt snygga gravidtajts & vad roliga att du fokuserar även på gravida som vill ha snygga & bekväma byxor att träna i!
  Jag tänkte bara fråga, för vissa gråa träningsbyxor blir lätt ”fläckiga” pga svett & det är inte så kul när man har svettats & är mörkare på vissa ställen, kommer det att bli så med dessa tror du?
  Om ni gör dessa i fler färger så hade Svarta gravidtajts definitivt köpts hos dig isåfall!
  Lycka till med allt ❤️

  • Alexandra Bring skriver:

   Det kan bli så med grått, jag har aldrig haft problem med det tyget men om man är orolig kanske svarta är bättre att köra på som också kommer :* tack fina!

 • Sandra skriver:

  Åh! När går de att köpa? Jag är i v.27 nu och har hela graviditeten letat efter träningstights men utbudet är så kasst. Nu börjar de tights jag haft hittills (vikt ned i midjan) sitta för tight och jag känner mig obekväm 🙁 så tråkigt att kläderna ska påverka träningen och huruvida man vill träna eller inte! Vill sååå gärna köpa dina tights så snart som möjligt!

 • Sara Möller skriver:

  Men hur härligt!! Nu är ju jag inte gravid, men jag hade kunnat tänka mig bära dem iallafall, haha!

 • Linda skriver:

  Jaaa! Så nice! Har letat efter både preggo-tights och tights med mobilficka!
  Hoppas de kommer snart 😉

 • Sara skriver:

  Älskar dessa! Kommer lätt köpa nu när jag är gravid och utan tvekan ha även efter ;). Har upptäckt att det både är skönt och tryggt med det mjuka kring magen vare sig det är en bebis där eller inte :). Tumme upp för mobilfickan med.

 • ule skriver:

  Great idea!

 • Sandra skriver:

  JA!!! Äntligen!! Finns så otroligt dåligt utbud på markanden idag!

 • Nina skriver:

  Finns det gummi-linning så dom inte glider? Det vore det bästa

  • Alexandra Bring skriver:

   Tyvärr inte på den här modellen, men jag ska ta med det till framtiden och andra produkter! Kram

 • Emma skriver:

  JAAAAAA!!!!! Sååå snygga!!! Och snälla kör även som vanliga ?

 • Matsdotter skriver:

  Åh ja, så snygga! Jag har inte hittat några bra tights ännu, som tur är inte min mage så stor än. När kommer dom här ut? 🙂

 • Marie skriver:

  JA! Køber gerne herfra Danmark også 🙂

 • Sara skriver:

  Men jaaaaaaaa vad snygga! Och bra! Vill ha nuuuuu! ??

 • Malin skriver:

  Alltså Alexandra du har gjort min önskan till verklighet!!! Har sedan december letat efter ett par träningstights för mig och min babybump som ser ut exakt som dessa:) antingen är de svindyra som du skrev eller så är de i bomull?! Jag håller i danspass o det funkar ju liksom inte;) Nu håller jag tummarna för du kan lansera dem snart, jag kommer definitivt köpa ett par!

 • Teresia skriver:

  Jagat överallt efter sköna träningstights men inte hittat några. Har dessa släppts än? Börjar bli desperat ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.