IPHONE WEEKEND

Min senaste favoritjuice! Jag brukar oftast köpa råsaft men har druckit dom så mycket och vill inte tröttna. Nu köpte jag hem denna, så himla god. Juice är verkligen ett enkelt sätt att få i sig mer frukt och grönt. Jag ska köpa någon mer grönsaksbaserad juice till veckan, är sugen på något med spenat i.

My latest favorite juice! I usually buy raw juice but have drank them so much and do not want to get tired of it. Now I bought this, so good. Juice is really an easy way to get more fruit and vegetables. I’m going to buy some more vegetable-based juice for the week, I’m craving something with spinach in.

Lilla kulan på gymmet. Det är lite konstigt, jag har en vana att kolla mina muskler efter varje gympass. Det är verkligen en sån töntig sak som är pinsam att erkänna, men jag tycker det är roligt att se musklerna få lite pump. Måste vara någon gammal skada från när jag köttade som mest, men det är en tillfredsställande känsla. Det är dock inte lika mycket som hänt på kroppen efter gympass nu för tiden 😉

The bump at the gym. It’s a little strange, I have a habit of checking my muscles after each workout. It’s really such a sad thing that’s embarrassing to admit, but I think it’s fun to see the muscles get a little pump. Must be some old habit from when I worked out the most, but it is a satisfying feeling. However, it is not as much as happened to the body after the workout nowadays 😉

Delade upp kläderna i färger och insåg ganska snabbt att vitt, grått och beige är vad jag köpt till vår bebis, älskar neutrala färger. Fun fact är att dom enda sakerna som inte är det har vi fått i present, plus mitt amningslinne som ligger där och chillar. Nu ska jag dela upp hennes garderob i storlekar, har köpt några vita bodys i 50, alldeles för mycket i 56 men även köpt på mig en del i 62. Tror inte jag kommer vara så sugen på att shoppa åt henne i början så vill ha lite grejer hemma men svårt att veta hur stor bebis man får. Jag har handlat mest på Newbie, H&M, Åhléns & Lindex. Eftersom dom använder kläderna så sjukt kort tid tycker jag att det känns onödigt att lägga mer pengar än nödvändigt. Men lite sugen på att köpa några ”finare” saker ändå som man kan spara till sen.

Divided the clothes into colors and realized quite quickly that white, gray and beige are what I bought for our baby, loving neutral colors. Fun fact is that the only things that is not, we have received as gifts, plus my breastfeeding top lying there and chilling. Now I have to divide her wardrobe in sizes, I have bought some white bodys in 50, far too much in 56 but also bought me some in 62. I do not think I’ll be so crazy to shop for her at the beginning so I want little stuff at home but it’s hard to know how big baby you’ll get. I’ve been doing most of my shopping at Newbie, H & M, Åhléns & Lindex. Because they use the clothes for such a short time, I feel it’s unnecessary to spend more money than necessary. But I’m a little into buying some ”finer” things anyway, that you can save to later.

Träna, träna, träna! Har kört 4 pass i veckan och eftersom kroppen känns så bra tror jag att det blir ett femte pass idag. Jag kör varannan dag som regel, men sen ibland lägger jag till extra pass som t ex i helgen när jag ätit massor extra och sovit extra + inte jobbat så mycket och återhämtat mig bättre. Älskar helgerna, det ger verkligen kroppen lite extra energiutrymme som kan användas på gymmet!

Exercise, exercise, exercise! Have done 4 workouts this week and because the body feels so good I think it will do a fifth one today. I usually go to the gym every other day, but sometimes I add extra workouts, for example, this weekend when I ate a lot extra and slept extra + did not work so much and recovered better. Loving the weekends, it really gives the body some extra energy that can be used in the gym!

Jag kör prio 1 styrketräning, men nu när jag haft lite ”bonus”pass har jag spenderat en hel del tid på den här cykeln. Har dock märkt att jag får sämre benpass (no shit hehe) när jag cyklar för länge, så när jag ska träna ben värmer jag bara upp och cyklar kortare distans för att ha energi till själva styrkedelen.

Älskar i alla fall att cykla, jag hatar ju att köra cardio men de känns lagom vidrigt typ? Jag kör cardio för att det inte ska vara lika jobbigt att stånka runt på gravidkroppen, men också för att det känns som en bra förberedelse inför själva förlossningen. När jag ska motivera mig själv tänker jag att jag ska träna mig i form för förlossningen. Det kommer kännas bra när jag ligger där, att jag gjort det jag kan!

My prio 1 is strength training, but now that I’ve had some ”bonus” workouts, I’ve spent a lot of time on this bike. Have noticed, however, that I get a bad leg workout (no shit hehe) when I cycle for a long time before, so when I’m training my legs, I only warm up and cycle a shorter distance to have energy for the strength part.

At least I love to use this one, I hate cardio but it feels enough nasty in some kind of way? I do cardio because it’s not going to be as hard to carry around the pregnant body, but also because it feels like a good preparation for the birth of the child. When I motivate myself, I think I’m going to train myself in shape for the childbirth. It will feel good when I’m there, I’ve done what I can!

Den här lilla sötnosen håller mig alltid sällskap när jag jobbar. Han har börjat trycka sitt huvud mot min mage, och vill ligga exakt mot bebisen. Förstår ni hur gulligt det är? Jag älskar Loki så mycket och jag kommer dö när jag ser honom och bebisen ihop. Blir fan tårögd när jag tänker på det. OBS dom varnar för extra hormoner den här trimestern, jag kommer alltså vara ännu mer känslig haha!

This little sweetie always keeps me company when I work. He has begun pushing his head against my stomach, and wants to lay close to the baby. Do you understand how cute it is? I love Loki so much and I will die when I see him and the baby together. I become so emotional when I think about it. Note that they warn of extra hormones this trimester, so I will be even more sensitive haha!

Hittat så gulliga saker under månaderna, det här är det enda som kan få mig att känna att det är verklighet. Vi fick även hem vår babysitter i veckan, och jag tror att det kommer hjälpa att ha hennes saker framme hemma. Jag känner mig så nervös blandat med peppad att det ska bli en till person hos oss. Nu börjar det kännas som att det faktiskt ska hända. Tog bara typ 75% av graviditeten att börja fatta. Plus att min syrras födsel är beräknad till om en månad??? Så taggad på att bli moster också. Familjen <3

I’ve found such cute things over the months, this is the only thing that makes me feel it’s reality. We even got our babysitter this week, and I think it will help me realize with her things at home. I feel so nervous mixed with excited that it will be a person with us. Now it starts to feel like it’s actually going to happen. Just took about 75% of the pregnancy to start getting it. Plus that my sister’s birth is estimated in a month??? So excited to become an aunt too. Family <3

Idag börjar mission baka på naturliga saker. Dvs typ dadlar istället för socker. Jag bad om recept på Instagram, fick så himla många. Det här receptet hittade jag på Ica. Jag tänkte att jag kan testa massa olika recept, sen kan jag betygsätta och dela med mig. Jag är så kräsen bara med ”fakegodis”. Varför jag vill äta det, är för att jag ska kunna njuta av söta saker men ändå få i mig näring och inte så mycket annan skit.

Dock tycker jag faktiskt frukt är det godaste som finns? Igår hade jag köpt hem godis, men blev ändå mer sugen på apelsin efter några st. Slutade med att min kille skar upp apelsinklyftor till mig istället, haha! Men jag älskar det, graviditeten har verkligen fått mig att äta mer frukt och det ska jag ta med mig sen. I veckan ska jag äta massa fruktsallad. Det var så gott i fredags att jag redan har cravings. Mmm.

Today, missions baking on natural things starts. That means, to use dates instead of sugar. I asked for recipes on Instagram, so many people sent me amazing ones. This recipe I found on Ica. I thought I can test as many recipes I can, then I can rate and share them. I’m so picky just with ”fake candy”. Why I want to eat it is because I’ll be able to enjoy sweet things but still get into my nourishment and not so much other crap.

However, I do love fruit more than anything? Yesterday I bought home candy, but still got more craving for orange after a few candies. It ended with my guy cutting orange slices to me instead, haha! But I love it, my pregnancy really made me eat more fruit and I’ll take it with me for the future. This week I will eat a lot of fruit salad. It was so good when I had it this friday that I already have cravings. Mmm.

13 reaktioner på “IPHONE WEEKEND”

 • clara skriver:

  Åh tack för jostips! Inte vågat smaka den än för är lite feg men litar på dig 😉 Så mysigt att du ska få barn!!

 • Vira skriver:

  Hej, är också gravid men endast några veckor.
  Vill stärka upp kroppen inför att magen blir större. Vill känna mig stark. Skulle vara så kul om du kunde tipsa i ett inlägg eller här om bra övningar för gravida ❤️

  • Alexandra Bring skriver:

   Jag har delat några övningar redan, kolla under kategori träning, sen fortätter jag dela på min IG story och kommer dela med mig av fler här. <3 Grattis till graviditeten!

 • JOHANNA skriver:

  Vi fick såååå galet (!!!) mycket presenter när vår bebis kom så jag är typ stressad över att jag inte ska hinna använda allt, haha! 🙂

 • Emelie skriver:

  Tips är att köpa kläder i strl 44/48! Strl 50 kommer vara alldeles för stort i början

 • Margrethe skriver:

  Hi where did you buy that cute rabbit?

 • Sara skriver:

  Hej!

  Tips/
  Tvätta bebis alla kläder innan oxå, parfymfritt!

  Ha det fint

 • Cornelia skriver:

  I am so happy for you and I follow both your IG page and blog with excitement . I gave birth almost 9 month ago now and I remember clearly all the things you write about. Especially the feelings of ”wow this is real, the baby is actually going to come”. Such a huge experience from pregnancy to seeing the baby growing up. Really good idea to not buy too much in the smaller sizes, they outgrow it SO fast. When they become bigger, they can wear the clothes for a longer time and so they need more. Good luck with everything <3

  • Alexandra Bring skriver:

   Thanks for making that even clearer for me, and congrats on your baby even though it may feel like old news 😀 thanks for your comment <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.