ALMOST A BABYSHOWER

Hej raringar! Måste bara visa hur fint mina tjejer hade gjort på brunchen i söndags. Jag hade varit väldigt bestämd med att jag inte ville ha en babyshower, eftersom jag inte är så taggad på/har energi till att umgås med människor just nu och absolut inte att bli överraskad med det haha! Som tur är har jag bästa bästisarna så istället gjorde dom såhär på brunchen <3 Blev lagom baby-aktigt för mig och inte stressande alls. Så söta!!!

Idag har jag varit hos kiropraktorn, fixat massa måsten och nu inväntar jag min fotograf eftersom jag ska åka och fota preggotightsen. OM allt går som det ska, borde dom släppas nästa vecka så jag måste vara redo med bilder 🙂 Jag är aldrig modell för våra produkter så det känns lite skumt, helst nu som gravid! Men det är enklast så eftersom jag är den som är gravid. Min mage är dock helt stenhård och har varit det några dagar, är orolig att mitt penicillin inte hjälpte, men ska göra en ny odling så vi får se. Så trött på urinvägsinfektion. Det kan dessutom leda till att bebisen kommer för tidigt, så det är inte så bra att gå runt med…

Nu ska jag vila en stund innan jag ska åka iväg. Är så himla trött dessa dagar, och hungrig. Tror att bebisen växer som bara den 🙂

Hello darlings! Just have to show how nice my girls had done on the brunch on Sunday. I had been very determined that I did not want a baby shower because I’m not so keen on / have energy to hang out with people right now and definitely not to be surprised with that haha! Luckily I have the best besties so instead they did this on the brunch <3 It was enough baby-theme for me and not stressful at all. So cute!!!

Today, I’ve been at the chiropractor, got a lot of things done and now I’m awaiting my photographer because I’m going to take some product pics. If everything goes as it should, they should be released next week so I have to be ready with pictures 🙂 I’m never a model for our products so it feels a bit weird, preferably now as pregnant! But it’s easiest because I’m the one who is pregnant. My belly, however, is completely tense and has been a few days, worried that my penicillin did not help, but will do a new test so we’ll see. So tired of urinary tract infection. It can also cause the baby to come early, so it’s not good to walk around with …

Now I’ll rest for a while before I’m going away. I’m so heavily tired these days, and hungry? I believe that the baby grows a lot 🙂 

6 reaktioner på “ALMOST A BABYSHOWER”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.