FRIDAY THROUGH MY PHONE

Brought Loki with me on a city tour! 

My little bump at the gym <3

Me and sis at the gym!


Sushi night! 

Hej fina ni! Såhär såg dagen ut igår genom telefonen, eller delar av den i alla fall 🙂 När jag skulle dra ner på stan och möta Vickan såg Loki så ledsen ut att han skulle få vara ensam, så jag tog med honom. Sist han var på stan var sjukt längesedan, och då var han väldigt stressad så därför brukar jag inte ta med honom. Men nu är han mycket tryggare. Det var i alla fall strålande sol och jag fick feeling. Två minuter efter att vi gått ut ändrades vädret till snöstorm, och Loki höll på frysa ihjäl när vi väntade på bussen så han satt och skrek, han gör jätteroliga ljud och skriker typ som en människa ibland haha.. Slutade med att jag fick plocka upp honom i knäet och mina byxor blev helt bruna, jaja! Men det gick ändå bra sen och han var så cool. Måste bli bättre på att ta med honom!

Efter stan lämnade vi Loki hos oss, sen gick vi till gymmet och körde ett pass. Kände mig lite mör så körde bara cykel med Vickan. OBS att hon är på gymmet 5 dagar innan hennes beräknade förlossning. Det hade jag aldrig trott förut, men nu har hon varit väldigt duktig!!!! Stolt! Efter det gick vi och handlade goda saker & sushi som vi tog med hem till oss och käkade framför Talang och sen massa förlossningsvideos. Idag vet jag faktiskt inte vad vi hittar på här hemma, men jag är trött i kroppen så känner bara för att ta det lugnt, men kanske en sväng till gymmet i alla fall och säkert Melodifestivalen ikväll. Man lever ju lugna livet nu minst sagt.

PS tack för att ni delar med er av era erfarenheter gällande allt med bebis/graviditet, det är verkligen uppskattat! Det är som en helt ny värld av oro, nya saker och förändringar. Det är alltid skönt att få bolla lite. Försöker hålla mig från att läsa på bannade sajter (av barnmorskan hehe) typ som Familjeliv och hålla mig till vårdguiden eller barnmorskan, men ibland vill man bara ventilera med andra <3

Hello, you guys! This is how the day looked out yesterday through my phone, or some part of it at least 🙂 When I went down town to meet Vickan, Loki looked so sad that he was gonna be alone, so I brought him with me. The last time he was in town was very long ago, and then he was very stressed so that’s why I usually do not bring him. But now he is much cooler. It was in any case perfect weather with sun and I got a feeling. Two minutes after we left, the weather changed to a snowstorm, and Loki was freezing when we waited for the bus so he was yelling and screaming, he makes a lot of noises and screaming like a human sometimes haha​​.. I ended up picking up him in my knee and my pants got really brown, yes! But it went well except that and he was so cool. Must be better at taking him with me!

After the town we left Loki, then we went to the gym and did a workout. I felt a bit sore, so I was just biking with Vickan. NOTE that she is at the gym 5 days before her due date. I had never have guessed that before, but now she has been very good!!!! Proud! After that we went grocery shopping yummy stuff & sushi as we brought home to us and ate in front of Talang and later some birth videos. Today, I do not really know what we will do, but I’m tired in the body, so just feeling like taking it easy, maybe a turn to the gym, and certainly watch Melodifestivalen tonight. Living la vida loca…

PS Thanks for sharing your experiences with everything about baby / pregnancy, it’s really appreciated! It’s like a whole new world of concern, new things and changes. It’s always nice to hear others. Trying to keep me from reading banned sites (of my midwife hehe) and just listening to my midwife/recommended sites, but sometimes you just want to ventilate with others <3

2 reaktioner på “FRIDAY THROUGH MY PHONE”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.