GAINOMAX

I samarbete med Gainomax

See all the products – HERE 

Hej fina ni! <3 Nu ska jag få berätta en sjukt rolig grej för er. 2018 kommer jag och Gainomax jobba ihop. Det känns SÅ kul! Eftersom jag är uppvuxen i Umeå i den stadsdelen där fabriken finns, och produkterna hängt med mig från barnsben känns det extra roligt och dessutom ett varumärke jag verkligen kan ställa mig bakom. Jag har fått många frågor om kosttillskott etc under graviditeten, och det enda jag använt sen jag blev gravid är produkter från Gainomax eftersom jag vet att dom är safe. Jag har packat min BB-väska med massa Gainomax Recovery, och det är också en av dom få grejerna jag kunde dricka när jag mådde som mest illa i början så gissa om jag blev glad när det blev bestämt att vi skulle köra ihop 🙂

Gainomax har också gjort ett upplyft när det gäller till design på alla sina produkter, ni kanske har sett att dom ser lite annorlunda ut i hyllan? Lite mer Instagram-vänliga som jag gav som  feedback när vi träffades haha! 2018 kommer det hända mycket roligt på deras front också, så det känns väldigt kul att få vara med.

Men – det jag vill visa nu först ut är deras nya bar! Det är en Lean Protein Bar utan tillsatt socker och har nu kommit i smaken Peanut. Jag är så otroligt kräsen när det kommer till bars, men den här är riktigt god. Det är tre lager, en mjuk botten, ett med kolakräm och proteinkrisp och sen ett chokladöverdrag. 19 g protein & 180 kcal. Ni vet ju jakten på bra snacks som pågått, men den här får hänga med mig i väskan nu när jag får blocksockerfall eller sug efter något sött. Enda problemet är att både min kille och övrig familj känner samma sak för den. Nu har jag gömt flera i min väska så jag ska få ha dom i fred, haha! Och… jag skrev ej vilken väska 😉

Hello, you guys! <3 Now I’ll tell you a fun thing. In 2018, me and Gainomax will work together. It feels so fun! Since I grew up in Umeå in the district where the factory is located, and the products has been with me from childhood, it feels extra fun and it’s also a really good brand that I can stand behind. I have received many questions about dietary supplements etc during pregnancy, and the only thing I used since I got pregnant are products from Gainomax because I know they are safe. I have packed my BB bag with a lot of Gainomax Recovery, and it’s also one of the few things I could drink when I felt the worst at the start so guess if I was happy when it was decided that we would work together 🙂

Gainomax has also made a big step when it comes to design on all of the products, you may have seen that they look a little different in the shelf? A little more Instagram-friendly as I gave feedback when we met haha! 2018, there will be a lot of fun happening on their side too, so it’s very fun to get along.

But – what I want to show now first is their new bar! It is a Lean Protein Bar without added sugar and has now been launched with the taste Peanut. I am so incredibly picky when it comes to bars, but this one is really good. There are three layers, one soft bottom, one with caramel cream and protein crisp and then a chocolate coating. 19 g protein & 180 kcal. You know the hunt for good snacks that have taken place, but this one can hang with me in my bag now when I get a sugar sugar fall or cravings for something sweet. The only problem is that both my guy and other family feel the same for it. Now I’ve hidden several in my bag so I’ll have them for my own, haha! And… I did not write which bag 😉

1 reaktion på “GAINOMAX”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.