SHE’S HERE

Samma tålamod som sin mamma och pappa. Sa jag inte att hon skulle komma tidigt?

Igår 18.53 föddes vår 2086 gram flicka, 43 cm i vecka 33+1. Mitt vatten gick hemma vid 15.30. Vi kom in till BB vid 16.30, fick ett rum 17.30 och det gick inte att stoppa henne. Vilken GALEN upplevelse! Kan fortfarande inte förstå att det är vår dotter som kommit. Det var himla tur att vi inte hann till gymmet för mitt benpass.

Allt ser bra ut med henne och vi kommer få spendera kommande veckor på Neonatalvården med henne så att hon växer på sig <3

Jag ska berätta mer sen. Ville bara kika in och uppdatera er. Men vi alla mår bra och jag mår så mycket bättre än vad jag hade kunnat föreställa mig efteråt. Kroppen – det mest fantastiska vi kvinnor har. Låt oss inte glömma hur fantastisk den är.

Tack för alla fina peppande meddelanden. Kärlek till er!

Same patience as her mom and dad. Did I not say she would come early?

Yesterday 18.53 our 2086 grams girl was born, 43 cm and week 33 + 1. My water broke at home at 15.30. We arrived at BB at 16.30, got a room at 17.30 and could not stop her. What a CRAZY experience! Still can not understand it’s our daughter who has come. It was so lucky that we did not had time to the gym for my workout.

Everything looks good with her and we will spend the next few weeks on Neonatal Care with her so she grows as she should <3

I’ll tell you everything later. Just wanted to say hello and update you. But we all feel good and I feel so much better than I could have imagined afterwards. The body – the most amazing we women have. Let’s not forget how amazing it is.

Thank you for all the nice supportive messages. Love for you!

142 reaktioner på “SHE’S HERE”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.