PODDAVSNITT – MIN FÖRLOSSNING

Två systrar en podd – Lyssna på iTunes / Acast 

Hej babes! Nu finns ett nytt poddavsnitt uppe, där jag pratar om min förlossning. Haha var så trött och förvirrad när vi spelade in, så jag glömde säkert massa saker men det var kul att få podda igen fast vi bara hade uppehåll i en vecka! Igår födde ju även min syster (!!!) så vi får se när hon är ready to pod 😉

Nu är vi i alla fall inne på andra säsongen, och vi som bara tänkte köra 12 avsnitt har nu passerat det. Så kul med alla ni som lyssnar, älskar verkligen klimatet i mina kanaler och det är SÅ skönt att bara vara mig själv. Jag känner verkligen att jag hittat tillbaka lite till hur mina kanaler var förut, och det känns så rätt och motivationen är här som aldrig förr. Lite bristande uppdateringar just nu bara, men börjar sakta men säkert fungera som människa på dom få timmar jag sover nu (se: börjat dricka kaffe:))))).

An new episode of our swedish pod <3 

12 reaktioner på “PODDAVSNITT – MIN FÖRLOSSNING”

 • Dixi Wonderland skriver:

  Tycker du uppdaterar mycket för att vara nybliven mamma så tänk inte på det 🙂 Du gör ett jätte bra jobb :*

 • Jenny skriver:

  Älskar att följa dig och din syster! Er podd är så härlig.
  Ta hand om er nu efter förlossningarna. Kram

 • Louise skriver:

  Härligt! Och duktig är du som uppdaterar så bra, är så mysigt att komma in här och se dina uppdateringar ❤️
  Och psst… akta dig för kaffet om du tänker amma lillan. Koffein är inte bra för henne, så koffeinfritt är att rekommendera. Själv fick jah byta ut mitt té mot grönt eller annat när jag ammade vår lilla tjej då hon fick ont i magen när jag drack svart trots att koffeinhalten är betydligt lägre i té än kaffe. Varken bra för magen eller hjärtat för de små. Kram

  • Alexandra Bring skriver:

   Tack snälla <3 Så länge hon inte får ont i magen så kör jag på min kopp kaffe per dag (är ingen stordrickare) enligt livsmedelverkets ok:ande, men om hon skulle få ont/verka påverkad på något sätt kommer jag såklart sluta :*

 • Mikaela skriver:

  Ni måste fortsätta podda!! Lyssnar alltid på er när jag går till jobbet???

 • Sandra skriver:

  Skulle bli så ledsen om ni slutar podda, det är det bästa när man har nytt avsnitt att lyssna påväg till jobbet, så mysigt ?! Och ni är ju för härliga och bjuder på så mycket skratt, man kan inte låta bli att skratta med (får en del blickar på sig på tunnelbanan om man säger så). Stort grattis till er båda för era små flickor, ni kommer bli toppenmammor! kram på er!

 • Amanda skriver:

  Älskar eran podd och var så intressant att höra om din förlossning och ser fram emot att höra Victorias upplevelse. Hoppas ni fortsätter podda även nu… Ni är fantastiska!

 • Christine skriver:

  Älskar er podd! Så härlig och sprudlande. Lyssnade på ert senaste avsnitt idag på tunnelbanan till jobbet, satt och garvade högt emellanåt!
  SÅ glad för att ni båda fått era små nu – grattis! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.