REHYDRATEYOURSELF

I samarbete med Clinique 

Read more –HERE 

Hej fina! Jag provar Moisture Surge 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator nu från Clinique, som är en gel-créme man smörjer på och den återfuktar huden i 72 h samt hjälper huden att återfukta sig själv (innehåller Aloe Water och koffein). Jag blir alltid så torr och fnasig på vintern så tyckte att det kändes roligt att prova den här, och det bästa jag vet är att smörja in ansiktet med krämer, allra helst rosa fluffiga såna som gör ansiktet lent och återfuktat 🙂

Den går också att använda på andra torra områden utöver ansiktet. Som primer applicerar man bara ett lager under sminket, och då slipper man fnasig hud under sminket, vilket jag har problem med den här årstiden. Den fungerar som ansiktsmask (man slänger på ett lite tjockare lager bara och tar bort efter 5 min) eller på t ex nagelbanden/i hårtopparna. En allt-i-allo produkt. 30 ml kostar 175:- och 50 ml 275:-,  ett väldigt bra pris och den finns att köpa HÄR.

Hello cuties! I am trying the Moisture Surge 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator now from Clinique, which is a gel-creme you put on and it moisturises the skin for 72 hours and helps the skin to rehydrate itself (contains Aloe Water and Caffeine). I’m always so dry during the winter, so it felt fun trying this one, and the best thing I know is to moisturize the face with creams, preferably pink fluffy ones that makes the face lean and soft 🙂

It can also be used on other dry areas beyond the face. As a primer, you only apply a layer under the makeup, leaving no foul skin under the makeup, which I have problems with this season. It also works like a face mask (you only apply a little thicker layer and remove after 5 minutes) or for example the nail beds/in the hair tops. An all-in-all product. 30 ml costs 175: – and 50 ml 275: -, a very good price and it is available to buy HERE.

25 reaktioner på “REHYDRATEYOURSELF”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.