TILLSAMMANS MOT CANCER

Hej fina ni! Igår gjorde jag mig ordning + tog en stark kaffe inför kvällens viktiga kväll. Tillsamman mot cancer! Det var en otrolig kväll. Så starka berättelser och ett uppvaknande. Så lätt att ta hälsa för givet och wow vad jag grät. Satt och försökte hålla tillbaka lite men det var svårt. Om man fick önska en sak så skulle det vara att den hemska sjukdomen försvann direkt. Har aldrig klarat av att se galan hemifrån, men det som fascinerade mig var hur mycket bättre utgången blivit med diagnoser än för några år sedan tack vare all forskning. Jag blev månadsgivare igår, kände inte att det fanns ett annat alternativ. Hemska hemska sjukdom!

Jag hängde med mina mamas innan galan satte igång. Vilken färgklick 😉 även fast det var en viktig kväll hade vi väldigt trevligt och många skratt innan & efter <3

Fick så otroligt många frågor om min jumpsuit. Det är ett par byxor från H&M som jag köpte förra veckan (nya favoriter!) + en topp från Nakd. Toppen har jag visat upp tidigare men den verkar tyvärr inte finnas på hemsida längre 🙁

7 reaktioner på “TILLSAMMANS MOT CANCER”

 • StrongMama skriver:

  Men snälla du, vad du är fin, så jädrans snygg. Du glänser ju jämt, vad gör du kvinna, hur kan man vara så snygg, vacker, glänsande fin?
  Du passar jättebra i dressen, hoppas det blev en bra kväll.
  Kram <43

 • Evelina skriver:

  Jag blev också månadsgivare igår ❤️

 • Hanna skriver:

  Vilken otroligt snygg outfit du hade på dig, wow! 🙂 🙂

 • Sara skriver:

  Hej! Jag har en kompis som precis fått en liten prematurbebis. Vad uppskattade du mest i början av din familj & vänner? Var det några saker ni saknade? Vilka nappflaskor hade ni? Tack på förhand! //Sara

  • Alexandra Bring skriver:

   Vi körde på meleda! Dom med speciell napp för att efterlikna bröst 🙂 Jag uppskattade lugn och ro. I början var Lou känslig för ljud etc och då valde jag bort telefonsamtal etc. Praktiska saker jag uppskattade var: kläder i 38/44 (fanns bl a på babyland)! Kram

 • Joannah skriver:

  Du var så galet snygg i denna vart har dunklet den???<3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.