KNORR VEGGIE SNACK

I samarbete med Knorr

Hej fina ni! Nu ska jag berätta om en game changer. Det är väldigt sällan jag hinner göra något i lugn och ro på dagtid, och är det mycket som ska göras slänger jag bara i mig typ vad som helst som finns i närheten. Som ni vet äter jag mestadels vego på veckodagarna och därför blev jag så sjukt glad för mitt fortsatta samarbete med Knorr och deras nya produkt som passar mig som handen i handsken. VEGGIE SNACK! Vegetariskt snacks. Om man vill ha ett matigare snacks/lättare varmt mål (vem vill inte det?) t ex innan man ska skynda sig till gymmet, iväg eller innan monitorn börjar lysa hehe så är det här PERFEKT! Dom är så SJUKT goda också.

Läs mer: Oriental bulgur HÄR, Indian Lentil HÄR, Mediterranean Couscous HÄR

Smakerna som finns är Oriental Bulgur (med orientaliska smaker bl a kanel, kikärtor, morot och russin i), Indian Lentil som är min favorit (gröna linser, ris, spenat, chili, ingefära mm), Mediterranean Couscous (tomat, örter, grönsaksbitar). Det enda som behövs är hett vatten, en sked/gaffel och 5 minuter. Sen är det klart!

Det finns ett streck i som visar hur mycket vatten som behövs. Går liksom inte att misslyckas. Hur nice? Dom finns bland torra varor. Ica & Mathem har dom i alla smaker och Hemköp & Willys har den orientaliska bulgurn.

OM ni känner igen er i texten så måste ni prova dessa! <3 Mina nya bästisar här hemma.

5 reaktioner på “KNORR VEGGIE SNACK”

 • josse skriver:

  Nice? Måste testa!

 • Anna skriver:

  Hej! Tack för en härlig blogg! Jag ville bara skriva en kommentar över något jag reflekterade över. Jag kollade receptet på den där kakan du må ut igår på Instagram. Jag läste i texten och blev lite paff när jag läste att du skrev kring att den var onyttig och hur sällan man skulle äta den. Kändes inte alls som Du, sen såg jag att inlägget var från 2015. Tänk vad man förändras och hur du själv har förändrat din egen kanal. Tack för allt du gjorde då, läste dig även då och ännu mer tack för allt du gör nu. Du sprider sunda värderingar och pepp till andra, det är riktigt stort! Kram ♡

  • Alexandra Bring skriver:

   Vet du, jag kände exakt samma sak! Jag ville typ skriva om texten men sen kände jag att alla går genom olika faser innan man landar och därför lät jag det vara. Tack fina du!!! <3

 • Emma skriver:

  Sakert jattesmidigt med sma barn men tyvarr inte sa miljovanligt 🙁
  Stor-kok, riskakor med notsmor, gronsaksstavar..?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.