VECKAN

Hej fina! Såhär glider jag runt just nu. Har precis lockat håret. Det börjar bli en vana nu, haha! Så bra när man har nåt speciellt varje vecka så kan man vara fin resten av veckan 😉 Igår var Marre & Marcella här med barnen och vi käkade middag och Marre fixade mitt hår. Han hörde av sig till min kille för att boka en kväll efter han sett min utväxt som tydligen var katastrof hehe. När dom kom hit hade han med sig en hel påse med hårgrejer och sa sätt dig i stolen, nu måste vi fixa det här. Dom (och jag) bestämde att jag ska bli blond igen eftersom mitt egna hår är så ljust och jag får sån tydlig utväxt. Är supernöjd! Saknat att vara lite ljusare 🙂 Så glad att han och min kille kommer så bra överens, Marre är typ min enda killkompis och han och Marcella är verkligen några jag håller nära hjärtat. Supermysig kväll i alla fall + sjukt bra tajmat för ikväll ska jag på en galapremiär med ett samarbete jag ska göra.

Det har varit så mycket galor på slutet för mig som aldrig brukar gå. Jag blir alltid så stressad innan vad jag ska ha på mig etc, men i slutändan känns det inte som att det är något att stressa över. Ska bara ta något jag har hemma och piffa till mig lite, då känner jag mig fin! Det är lite roligt med kontrasten mellan pyjamas och inget smink till klackar och lockigt hår. Om jag inte hade haft det jobbet jag har hade jag aldrig klätt upp mig. Förstår inte hur folk orkar fixa sig hela tiden, är avis men inte tillräckligt avis för att vara en som gör det!

Nu ska jag smörja in facet och lägga grunden för sminket. Man vet aldrig när nästa sovstund blir, så det gäller att ta vara på chanserna!

5 reaktioner på “VECKAN”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.