HIDDEN – FÖRSTFÖDD

I samarbete med Viaplay

Hej fina ni! Såhär såg jag ut för någon vecka sedan när jag och Vickan gick på galapremiären av Hidden – förstfödd. Alltid så himla svårt att veta mode vad man ska ha på sig? Jag tog i alla fall på mig en ”kostymklänning”, tunna strumpbyxor och klackar.

Jag och Vickan

Det närmsta vi kommit bio sen vi blev mammor 🙂

Först tog vi ett glas bubbel och sen gick hela stora gänget för att sätta oss och kolla PREMIÄRAVSNITTET! Bredvid mig satt ingen mindre än Izabella Scorupco, min girl crush! Det är hennes första nordiska produktion på 4 år. Måste vara en sån sjuk känsla att se sig själv i en serie?!

Serien är en fantasy thriller i samarbete med Viaplay Originals. Jag älskar ju fantasy så jag var supertaggad. Första avsnittet var väldigt spännande och vi höll på att sätta chipsen i halsen vid ett tillfälle haha, utan att spoila något för er. Ska inte avslöja något men imorgon (1 feb) har serien premiär på Viaplay så då får ni helt enkelt kolla själva!!! Så ladda upp med chirre & dirre! 😉 Är så sjukt taggad på andra avsnittet. Serien är baserad på boken ”Förstfödd” av Filip Alexandersson som jag är riktigt sugen på att läsa, fick hem den från eventet men vill inte veta vad som ska hända i serien??

Visst låter det spännande? HÄR kan ni se trailern inför morgondagens premiär.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.