LITE FREDAGSBILDER

Hej fina! Det här var en av mina outfits jag visade upp idag. Så mycket fint 🙂 Det här settet var så sjukt mysigt. Älskar set som matchar! Vi hade även städning idag medan jag filmade alla mina samarbeten. Visste inte om de blev bättre eller värre av att säga vad jag gjorde? Hon måste tänka att jag är sjukt konstig i alla fall haha! Så lyxigt att få nystädat innan helgen. Det är nog det bästa vi unnat oss.

Dom här kängorna var också så sjukt nicea! Jag har ett par dr martens och dom är ju lite sega att gå in, dessa var redan mjuka. Skönt! På tal om skor så har jag beställt mina vinterskor. Har ju mina ”uggs”-aktiga från GANT som hängt med några vintrar nu, men nu kommer jag ha ett par att växla med som är SVINvarma. Ska visa sen när dom kommer!

Hämtade lillan och hon hade haft en toppendag. Vi hade världens mysigaste fredag innan hon somnade, lilla älsklingen. Innan vi gick hem från förskolan gick vi förbi på Lillebrors. Köpte bröd för imorgon (lyxfrulle på helgen japppp), kardemummabullar OCH så var dom världsbäst och fixade några vaniljbullar till oss. Vi tänkte äta dom ikväll 🙂 Känns som hemmagjort och det känns lite bättre än typ lösviktsgodis? Som dock är så gott! Försöker att inte äta det jämt bara eftersom det inte ens har något ”riktigt” innehåll :-)) Hoppas ingen läser som köpt en göttig påse, haha, njut jävel av den ändå!

Till middag gjorde jag korvstroganoff med kalkonkorv och råris. Som jag tjatat så mycket om. Blev så gott! Bara kalkonkorv, gul lök, tomatpuré och grädde. Nu är jag så sjukt mätt så vettefan hur jag ska orka trycka vaniljbulle och kardemummabulle. Men det lägger väl sig snart!!! Så taggad på bulle!

En sista bild på ett par av dom glasögonen jag filmade idag. Hur fina? Så sjukt roligt samarbete och perfekt för mig / blindstyret. Mina synfel är -2.75 och -2.50 dvs ser typ ingen om jag går på stan. Vissa dagar är det jävligt skönt dock haha! Skönt man kan välja 😉 Men min syn har blivit sämre så det är nog dags att börja använda något! Ska bli kul iaf att visa allt.

Nä nu ska jag fortsätta kolla på Casa de Papel. Tyvärr gillar jag typ inte den serien? Den är ok men bryr mig inte om vi skulle sluta se den. Min kille gillar den dock och alla säger att man ska fortsätta kolla även om den är seg. Tycker också den är lite jobbig för psyket hehe. Jaja, tillbaka till fredagskvällen. Ville bara kika in här nu eftersom jag kanske kommer ha full rulle imorgon =) Trevlig helg babes!

11 reaktioner på “LITE FREDAGSBILDER”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.