LÖRDAGSMORGON

Här inne myser vi just nu! Eller L sitter och leker så jag passade på att komma in här. Lekte svår igår som att jag skulle vara upptagen idag. Haha. Nämen pappa kommer sen och jag ska även på partybrunch innan vi ska käka middag här! Ska försöka komma på vad vi ska äta också. Min kille ska laga när jag är borta men han är så yolo med planeringen för mat jämfört med mig. För mig är det på liv och död haha. Jag kan typ bestämma en vecka innan vad jag vill äta och tänka på det varje dag tills dess. Men nåt med kantareller känns ju givet i alla fall! Han är bäst på tillaga sånt så jag är redan pepp, MMM! 🙂

Förövrigt så skönt att vakna till en städad lägenhet. Vi har ju varit sjuka här hemma i omgångar så hemmet har inte varit prio 1. Nu vill jag typ rulla runt på golvet. Älskar känslan och lukten av rent. Älskar nytvättat mest av allt. Har röjt i min garderob som varit kaosets kaos i veckan och tvättat upp det mesta. Ska rensa den igen i veckan och plocka bort lite sommarkläder. Spelar ingen roll hur stor garderob jag har, jag lyckas alltid göra den kaos. Vika kläder är så sjukt tråkigt och verkligen det jag är sämst på att underhålla det!!

Nog om det, nu är det någon som vaknat upp ur sin lilla lekstund. Ha en fin lördag <3

6 reaktioner på “LÖRDAGSMORGON”

 • Sara skriver:

  Hej Alex! Jag är gravid i v 6 och har börjat fundera på det här med vilka hår- och hudvårdsprodukter jag ska använda under graviditeten. Vissa verkar förespråka helt parfymfritt medan andra lever på som vanligt och använder samma schampo, deo, lotion mm som alltid. Hur tänkte du kring detta när du var gravid med Lou? 🙂

 • StrongerLife skriver:

  Hon är bra söt, riktigt gullig och med glimten i ögat.
  Hoppas ni får en fin helg och att det går bra med allt.

 • Lina skriver:

  Du skriver ofta om att det är städat och du älskar ett rent hem, kan inte du förklara hur du städar och ge lite tips?
  Flyttade hemifrån för ett år sen och det känns som att min lgh lite förfaller pga bristande städskills….

  • Alexandra Bring skriver:

   Det handlar bara om att ALDRIG sluta plocka haha! Tyvärr inga bra hacks… Men låter man det vara så förfaller skiten tillslut! och då blir det svinjobbigt 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.