NEW WINTERSHOES

Ne, nu är det dags att byta samtalsämne här inne! Låt oss gå från något tungt till något väldigt ytligt hehe. Säg hej till mina nya vinterskor! Hur perfekta? Dom kommer från Inuikii och jag har drömt om dom två vintrar. Den tredje sitter dom på mina fötter! Yes! Nu tror jag att jag har fulländat min garderob på vill-ha-saker. Gud vad jag inte ska frysa i vinter! Tänk er dessa tillsammans med min säng-jacka. Den som känns som ett täcke.

Nu ligger jag i soffan och kollar mindhunters samtidigt som jag slösurfar. Ville se Kockarnas kamp men min kille tycker tyvärr att det är astråkigt så man får kompromissa lite! Jag älskar alla program som har med mat att göra. Ingen överraskning kanske…..

Nu ska jag äta lite godis fast det är tisdag!!!

2 reaktioner på “NEW WINTERSHOES”

  • Julia skriver:

    Åh trodde inte du köpte produkter med skinn, ull, päls osv… ?

    • Alexandra Bring skriver:

      Jag har några mer rejäla saker, t ex handväska (använt samma varje dag i 1.5 år), vinterskor och boots där jag brukar satsa på kvalitet med t ex läder. Det är för att kunna använda dom forever. <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.