VILOLÄGE!

Hej fina! Status just nu 🙂 soffläge efter min hud lämnade mig. Läkaren sa att hon satte högsta prio på mitt märke och att jag bör ha svar inom 2-4 v. Hoppas att svaret kommit när jag ska ta bort stygnen om 2 v. Hatar att hon var så professionell att hon inte lugnade mig något. Hon var helt neutral. Själv överanalyserade man varje ord. Jaja, inte mycket att göra nu än att vänta!!!! Blev ungefär 5000 gånger mer positiv av era kommentarer så det tackar jag verkligen för från djupet av mitt hjärta. Min dödsångest är ju inte nådig så sån här oro är typ too much to handle och Google har gått så varmt. Kan iaf säga en sak och det är att jag oavsett ska bli mycket mer noggrann med SPF och köra ännu hårdare på BUS, blev en liten reminder! Här i Sverige är det så enkelt att tänka äh, spelar väl inte så stor roll men det gör det.

Iaf så kör jag en 24h challenge med bara positiva tankar för att jag MÅSTE chilla. Tror stenhårt på tankens kraft och jag tänker fan inte deppa i onödan. Kommit på mig själv typ 71 gånger att tänka något negativt, men då har jag omvandlat det till något positivt 🙂 jättebra övning oavsett!

6 reaktioner på “VILOLÄGE!”

 • anonym skriver:

  Gjorde det ont att ta bort? Måste eventuellt också ta bort en fläck om några veckor och är sjukt nervös… Både för vad fläcken ÄR (alltså om det är något farligt) och hur det kommer kännas att behöva ta bort den…

  • Alexandra Bring skriver:

   Det gjorde inte alls ont under tiden (fick lokalbedövning som bara stacks lite), på kvällen fick jag rätt ont men nu är det ok. Det är inte en brutal smärta men gjorde ändå lite ont och det beror nog mycket på var det sitter! Det kommer gå jättebra <3 Tänk på att inte lyfta/sträcka ut området i början bara. Kram och det kommer gå super för oss båda!

 • StrongerLife skriver:

  Asgrym challenge!! Det borde alla göra, klart man ska försöka göra allt till positivt. Det är svårt men nyttigt. Livet är inte till för att slösa bort på depp och skit, det ska njutas och man ska må bra, så gott det går. Jag tror du däremot ska undvika google till max, trodde typ alla visste det, att det blir bara värre av att googla saker. Även om det är det minsta så blir det bara värre. Så don’t.
  Lycka till, det kommer säkerligen att gå bra och du har ju checkat dig många gånger och är ute i god tid.
  Ha en fin kväll och resterande vecka.

  • Alexandra Bring skriver:

   Såklart, det är supersvårt men som med allt annat krävs träning!! Ja jag vet, men ibland kan man liksom inte hålla sig. Men det är nog bättre att leva i ovisshet hehe! <3

 • Malin skriver:

  Hej! Jag tog bort en fläck för några år sedan, det hade varit bara en vanlig leverfläck men sen hade jag råkat rispa upp den och efter den så blev den större mörkare och gjorde ont ibland. Jag var också jätteorolig, men det var ingen fara. Jag fick svar att det var ett kärl som blivit missbildat (säkert när det skulle försöka läka), så det var ingen fara alls! Hoppas du får något liknande svar <3 Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.