LIFESTYLE/RECOVERY

I betalt samarbete med Gainomax

Läs mer om produkterna – HÄR

Hej fina ni! Som ni vet använder jag Gainomax produkter. Men det kan vara svårt att veta skillnaden mellan deras olika produktgrupper. Jag tänkte därför berätta lite om skillnaden mellan Gainomax Recovery och Lifestyle. Dom svarta produkterna, aka mina favoriter ;-)), innehåller snabba kolhydrater och är därför perfekt som Recovery. Tas i fördel efter ett svettigt träningspass då kroppen tömt sina depåer. Det hjälper alltså till för återhämtning och för att förhindra att musklerna bryts ner. Dom vita dvs Lifestyle, innehåller 30g protein, inget tillsatt socker och är bäst som mellis. Om man behöver få i sig lite mer protein om dagarna eller bara har bråttom, perfekt att ha med i väskan.

Bra grejer att veta: Inga av Gainomax produkter innehåller Palmolja, förpackningarna är gjorda i papp för miljön och det är helt svenskägt. Jag har ju redan pratat om att jag i princip är uppvuxen på Gainomax (tjena bodybuilderfarsa) eftersom det är norrländskt. Varje gång jag åker till Umeå åker jag förbi fabriken då den ligger påväg till mamma 🙂 Den är t o m i samma område som jag är uppväxt, haha! Har även varit på fabriken på studiebesök när jag var liten, den ni.

Här är deras senaste smaker av Lifestyle, Raspberry Cheesecake och Blueberry Delight. MUMS!

Det var lite info om vad skillnaden är mellan olika produkter! Om ni vill veta mer kan ni alltid gå in på Gainomax konto HÄR.

1 reaktion på “LIFESTYLE/RECOVERY”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.