NÅGRA SNABBA ONSDAGSBILDER

Igår började jag dagen med jobb hemma. Vaknade upp med en bra känsla 🙂 Åkte sen till Acast med Vickan för att spela in veckans podd. Äntligen en podd med bra ljud (ok de va bara en vecka som sög men ändå haha). Det är så skönt att kunna podda på dagen än en gång. Så tacksam över att jag kan jobba i lugn och ro. Min balans i livet just nu är väldigt fin. L är borta 9-15, jag hinner bocka av allt oftast och sen kan vi umgås!!! Så kul. Igår blev det pysselbok (tips: klisterböcker är succé just nu), en ny docka L fick hem och dansa.

Kolla gullungen, gissa om hon har sett oss rulla här hemma haha! Jag kör ju väldigt ofta foamroller och L vill göra exakt samma så nu har hon börjat lägga sig på den och rulla. Vi hittade en liten foamroller i skåpet så hon fick använda den haha.

Varje dag går jag runt här hemma och tänker på hur fint allt är. Älskar verkligen vår lägenhet! <3 Plus att det känns mysigt (såhär i efterhand, absolut inte då) att min kille gjorde mycket och allt slit bakom det! Nu kommer det vara väldigt mörkt snart och då får man köra massa ljus och göra det mysigt. Nästa vår, i mars, kommer byggställningarna ÄNTLIGEN åka bort efter ett år! Förstå vad ljust och fräscht allt kommer kännas. Redan börjat planera våra middagar på kvällsbalkongen! Nästa sommar kommer vara vår första sommar i lägenheten utan någon renovering i den eller ovanför och runt den haha.

Nu ska jag på Idas event för hennes nya produkter. Vi hörs sen!!! Puss

2 reaktioner på “NÅGRA SNABBA ONSDAGSBILDER”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.