NYA FÅTÖLJER

Fogia Bollo chair

Kom på att jag inte visat våra nya fåtöljer här! Så otroligt fina och sköna 🙂 Äntligen hittade vi rätt. Det tar ju ett tag att bo in sig någonstans och för oss blev det en del förhastade beslut eftersom vi var försenade med lägenheten, inte fick ha några hantverkare, hade en liten bebis och några prematurmånader bakom oss. Våra förra stolar gick sönder mer än en gång och då reklamerade vi dom och valde att satsa på något med lite bättre hållbarhet istället. Välkommen hem till oss!

I veckan gjorde vi en beställning på våra nya skåp som vi ska hålla på med i helgen att montera ihop. Då ska vi även rensa hela L’s rum och få ordning där inne. Äntligen! Lägga in alla kläder i nya garderoben och ta allt annat till förrådet. Kommer vara drygt men så skönt när det är gjort. Jag börjar dock bli sjuk…..igen….så hoppas att jag kommer må ok i helgen! Förskolevirus alltså. Det har inte brutit åt så försöker allt jag kan för att undvika det. Jag som typ aldrig brukar vara sjuk annars. Vi har också beställt så vi kan bygga badrumsskåp i gästtoan samt en sideboard. Allt kommer snickras ihop av Ikea-bas så hoppas det blir bra! Kommer bli en jävla massa skruvande här i dagarna iaf =) Sen ska vi på målarfärgsjakt till både nya möblerna och lilla toan!

10 reaktioner på “NYA FÅTÖLJER”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.