LYCKLIGASTE DAGEN

Mina <3

Heeeej finaste ni! Åh vet inte hur jag ska börja detta inlägg pga är SÅ JÄVLA LÄTTAD OCH SÅ LYCKLIG OCH TACKSAM. Fick tillbaka mitt provsvar idag. Det var någon slags celldelning som dom fick koppla in ett helt team för att tolka? Men det klassas som att ”det är något” MEEEN att det bara är lokalt = ska förmodligen operera mig igen och ta bort huden runt men sen är det inget mer med det :’)!!!! Haft exakt såhär för 6-7 år sedan och samma visa, även då avlägsnades all hud runt.

Men jag har tagit med mig några saker från det här som jag vill förmedla! Ett) om ni har någon förändring, kolla upp direkt. Jag går varje år på kontroll till utbildade hudläkare och det kommer jag fortsätta med. Två) det är fan inte värt att bränna sig i solen! Läst på så mycket om riskerna nu. Känner mig så otroligt korkad som varit så oförsiktig. Solarium slutade jag sola efter den tidigare förändringen (så dumt i efterhand att ens ha solat solarium jag vet!) och utomlands är jag alltid noga med SPF men olyckor händer, och det ska inte få hända. Även i Sverige är jag slarvig med SPF och det är faktiskt här jag är mest i solen så nu blir det inget slarv!!!! Det är liksom inte värt en bränna att ha sån här ångest igen, fyfan. Men det viktigaste av allt är att alltid smörja in sina barn med SPF och se till att dom aldrig aldrig bränner sig. Huden är så känslig hos barn och barn som bränner sig som små har förhöjd risk att få något på äldre dar och det är oftast bränna för längrsen som ger förändringar. Om ni tänker att äh, det kommer inte hända mig, prova googla på statistik och sånt. Jag har nämligen läst allt haha! Ville bara sprida det och kanske få er att tänka en extra gång så slipper ni den känslan jag fick. Plus att det finns så mycket bra BUS att det är onödigt att push it <3 man kan såklart inte göra något åt sånt som redan hänt som för mig, men man kan påverka allt fr o m nu 🙂

Jajajjaaaa ville bara säga att jag är så JÄVLA glad och lättad och allt sånt, vi hörs sen!!!

9 reaktioner på “LYCKLIGASTE DAGEN”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.