VILKEN DAG

Är heeeelt slut på! Sorry för sen uppdatering. Har haft så mycket action i mitt liv på slutet, haha! Berättar mer sen 🙂 Poddade klart med syrran för någon timme sen och efter det åt jag glass och choklad. Jag och min kille skålade med bubbel och åt carbonara när jag fick sms från vickan om jag var redo för podden. Är så förvirrad, hade helt glömt bort det. Men jag har sovit otroligt dåligt i veckan så jag skyller på det.

Jag har haft ganska mycket ångest i veckan, ni vet en obottnad ångest man inte riktigt kan få bort eller sätta fingret på. Har vaknat med en klump i bröstet och känt mig allmänt tung i hjärtat. Idag blev det bättre faktiskt så jag hoppas att det vänt nu. Hatar att må dåligt när jag inte kan styra det! Försöker alltid vara positiv men ibland kan det vara en känsla bara som förmodligen är hormonell. Har mått väldigt bra senaste året, åren? Så jag glömmer nästan bort hur jobbigt det kan vara ibland. Men nu vet jag hur det känns så känner att jag vill fylla bröstet med pirr istället. Livet är ju väldigt fint och fyllt, och jag vill kunna njuta helt.

Skriver mer imorgon <3

4 reaktioner på “VILKEN DAG”

 • StrongerLife skriver:

  Känner igen känslan av att vakna med ångest. Men jag är glad att den är mildare än för många andra.
  Glad också att du slapp ha den längre än några dagar, så att du kan få en fin helg med din familj.
  Ha en fin helg och ser fram emot att lyssna på din podd, bästa!!

 • lissel skriver:

  Vad skålade ni för??

 • Line Rakvåg Malones skriver:

  Pröva meditasjon, t.ex. appen Headspace 🙂 Jag har haft jättebra effekt av den vid ångest.

 • Maria Nästén skriver:

  Vart är tröjan ifrån? Så otroligt fin!!! Ångest är så obeskrivligt jobbigt, hoppas det går över❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.