ONSDAG!

Hallå där! Hur mår ni??? Själv kom man just tillbaka hem efter att ha spelat in podden! Alltid så skönt att göra det i studion med bra ljud och bra tid haha. Är dock SVINtrött idag pga hade så svårt att somna igår, fattar inte min kropps logik ibland när den vägrar somna :)))))

Igår var jag på ett event sen hörde min svärmor av sig och frågade vad vi skulle göra, så vi möttes upp och hämtade L tillsammans som blev överlycklig! Sen lagade jag soppa och bakade mina muffins + nyttiga chokladbollar som jag råkade göra lite torra och hon gjorde sina jävligtttt goda piroger. Blev en riktigt god middag och gott snacks sen framför EM-kvalet. Så mysigt! <3

Idag har jag en liten köttardag och bockar av lite mail och annat som jag inte hunnit. Känns faktiskt riktigt skönt med en sån dag när vädret suger!!!!

3 reaktioner på “ONSDAG!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.