LITE HÖSTMYS

Kolla den här lilla gullungen! <3 Så såg hon ut igår när vi åkte iväg. Hon har varit så trött i helgen, känns som att hon behöver återhämta sig på helgerna. Hade en jättemysig kväll igår och L hade show som vanligt och somnade sen så satt vi kvar sent och snackade!

Idag insåg jag att vi drar på torsdag. Blev lite stressad (?) för jag vet inte ens om jag har några kläder jag kan ha på mig. Eller badkläder. Min mage brukar ju bli så sjukt svälld av flygresor när jag är preggo så kommer förmodligen växa 3 mån på 6 h. Har dock lärt mig att mindre kolhydrater och mer vatten innan hjälper mycket. Vi reser typ en resa per år nu, men jag kommer inte vilja flyga senare än detta så det blir bra! 🙂 Sen blir det hemmaplan och preggo/mamma/bebisliv all-in. Dock typ 36 grader varmt där borta så vi får se hur de går haha. Hoppas L kan ha sina kläder från i somras för känns så ovärt att handla sommarkläder nu, hon kommer ändå inte kunna ha dom sen!

Min vecka är i alla fall mycket fix inför resan, ytligt fix! Jag ska fixa fransar och spraytana mig bland annat. Min nya grej hoppas jag är spraytan, så kan man känna sig lite fräsch utan att sola. Tänkte att om jag blir nöjd ska jag göra det igen sen när jag kommer hem, håller typ ändå lika länge som en bränna 😉

Nu ska jag kolla lite webbshoppar innan lillan vaknar!

8 reaktioner på “LITE HÖSTMYS”

 • Tina skriver:

  Hej Alex! Du nämnde i podden att du använder tre gravidappar. Vilka är de? Finns ju en hel uppsjö 🙂 Kram o grattis till graviditeten!

  • Vs skriver:

   Preggers, Preglife och preggo , hon skrev om de för några inlägg sedan:)
   Jag använder de 2 första, dom är bra på olika sätt 🙂

 • Linn skriver:

  Tjenis! Jag får sån jäkla inspiration av ditt hem!! Kan du inte visa mer? Hade varit så rart ? kram!

 • VS skriver:

  Ska du sola på semestern skulle jag rekommendera att avvakta med spraytanen, brännan från solen blir inte lika jämn och fin med en spraytan under. Dom som sprayar säger säkert annat men jag fick en jätte ojämn bränna och blev fläckig när jag sola på semestern efter min spraytan. Spara tills du kommer hem istället om du inte känner att du fått tillräckligt med bränna utomlands 🙂

  Är oxå gravid så vågar knappt sola längre för får pigment fläckar direkt i ansiktet :/ orolig för mina leverfläckar efter att du skrämt upp mig oxå, så ska boka tid för check snart! Tack för du påmint mig 🙂

 • Frida skriver:

  Hej Alexandra! Kan inte du skriva ett inlägg om ekonomi och sparande? Har förstått att du är ganska ekonomisk och det tycker jag är så inspirerande. Typ hur mycket av er lön sparar ni? Klarar ni att spara mer/mindre nu när Lou är med i bilden? Vad är era long term goals? Hoppas <3

 • K skriver:

  Hej och grattis till graviditeten! 😀 Jag är också gravid (första barnet) och ”ligger bara några dagar efter dig”, så ska bli superkul att följa! 🙂 Jag har en fråga som jag skulle vara väldigt tacksam om du kunde svara på: Du skrev förut att du får gå på ytterligare undersökning där dom ska mäta din livmoderhalstapp pga risken att föda för tidigt. Varför har du den risken? Jag tog nämligen bort cellförändringar för några år sedan och en läkare sa då att jag ska berätta det sen när/om jag blir gravid just för att få gå på sådana extrakoller. Men nu när jag pratat med flera barnmorskor säger dom att det inte är något som man får göra bara pga borttagning av cellförändringar. Det vill säga, jag tjatar men verkar inte få gå på någon sådan undersökning fast en läkare förut sa att jag borde det. Det gör mig superorolig (och arg!). Så undrar helt enkelt om det är en liknande anledning som gör att du får gå på extrakoll för att mäta livmoderhalstappen? Och i så fall, hur har du ”lyckats” få den hjälpen? Eller är det en helt annan anledning som gör att du går och kollar?
  Återigen, stort grattis!! Och håller tummarna för att du har lust att svara på min fråga 🙂

 • Linda skriver:

  Åh, vilken rosa liten sötnos!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.