STARTAR DAGEN

Hej babes! Hur mår ni? Jag mår skitbra! Solen lyser och livet leker typ!!!!! Har en ny frukostrutin eftersom jag är så otroligt hungrig nu. Ni kanske redan sett den men tänkte ändå att det tåls att nämna igen. Havregryn, mosad banan, en tsk honung, lite havssalt, kanel, kardemumma och iKaffe så har man en riktigt god gröt! Mmm. Vad äter ni till frukost? I vanliga fall äter jag knappt frukost. Nu skulle jag dö… En annan sak jag också äter är grekisk yoghurt, honung, granola och någon frukt. Så gott. Min aptit är verkligen på G nu samtidigt som magsäcken inte har så mycket plats. Världens sämsta kombo för jag känner mig typ aldrig helt mött. Minns att det var exakt samma sist samma tid men jag tror det släppte lite sen.

Eftersom det äntligen är ljust så jobbar jag på i dagarna. Har lite samarbeten att fota/filma etc. Så skönt att få in ljus här hemma! Längtar så tills bygget är klart och vår lägenhet blir ljusare igen. Det är i alla fall riktigt effektiva dagar och det är ju det bästa. Försöker som sagt att ta det lugnt denna graviditet på order av läkare men känner ingen stress så det är ju superlugnt 🙂 Mitt mindset är verkligen harmoni och att inget ska få rubba det. Stress är inte välkommet helt enkelt.

Nu ska jag fortsätta kötta på! <3

PS tack för alla svar angående amningen. Alltid skönt att höra andras erfarenheter. Så tacksamt att ha varandra!

9 reaktioner på “STARTAR DAGEN”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.