ME TIME

Hej fina! Hur mår ni? Som ni sett på ig story har jag varit lite less på allt vilande hör hemma hehe och att vara gravid (obs vill absolut inte sluta är tacksam varje dag jag fortf är gravid men saknar mitt vanliga jag). Har liksom inte ens kunnat gå på toa utan att få sammandragningar… Nu är det lite lugnare dock men att promenera, gå på en affär eller liknande är bara att fetglömma. Soffan direkt något händer i magen. Så vad kan man göra då som är helt stilla? Ansiktsbehandling! Låg på sidan och det gick skitbra. Ville unna mig något också efter influensan och dessa veckor. Skitglad att jag bokade in det iaf för fick världens energi! När jag kom hem sa min kille direkt att jag såg sjukt fräsch ut. Var typ grådassig innan haha. Solen sken också en stund och jag fick världens energi!!!! Det är typ det största jag orkat göra sen innan jul så det var kul att komma ut lite. Nu är jag dock lite över igen haha! Hann iaf hänga upp lite bebiskläder jag tvättade så det var dagens lista 😉

Idag fyller min fina kille år! Det blir inte så mycket action i år men vi ska äta en god middag och mysa bara 🙂 Har beställt hem mat och tänkte göra en helstekt köttbit i ugnen, enkelt. Vi äter nästan aldrig rött kött längre men idag känns som ett sånt tillfälle! Sån fail för beställde hans present i god tid men tyvärr blev det förseningar så fick beställa från ett annat ställe, som också hade förseningar så nu får han den imorgon istället. Hoppas att han gillar den. Så sjukt svårt att köpa presenter till min kille, han gillar typ inte materiella grejer och hatar nya kläder osv. En upplevelse just nu känns inte så passande i tiden så det fick bli en sak. Ska visa sen om han gillar den. Annars har jag en plan B… Brukar ändå lyckas komma på saker, förra året fick han vinterjacka, mössa och vantar som han använder så det var ju succé! Försöker lyssna hela året om han säger något speciellt och skriva upp men i år var det jövligt tomt ska jag säga er haha. Kanske inte lyssnat så bra.

Jaja, kikar in sen 🙂 Puss

3 reaktioner på “ME TIME”

  • Sessan skriver:

    Sent ute nu, men om han gillar matlagning så är en sous vide från Anova ett hett tips!! Gick hem hos gubben min som också annars är sjukt svår att handla till…

  • Sophie skriver:

    Det låter lite lustigt när du benämner din sambo och pappan till dina barn som ”din kille”. Kanske kan kalla honom för första bokstaven i namnet? Det gör många som inte vill skriva ut namnet! =)

  • Alva skriver:

    Grattis till killen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.