ALEX TIME

Hej fina! Hur mår ni? Jag mår sjukt bra haha! Magen har verkligen blivit så chill. Livet <3 med min nya energi fick jag något slags skönhetsryck i veckan. Jag var på ansiktsbehandling hos Alexandra på Nordiska kliniken och då snackade vi om bryn, vips hade jag bokat in en bryn- och franstid också för färgning. Jag brukar ju alltid färga fransarna när jag gör lashlift men inte varit så pepp på ligga på rygg så länge så jag kände att det här var perfekt. Hon gjorde mig sjukt fin!!!! Helt glowig hud och fransar och bryn. Vi peelade och la mask så min hud mådde toppen. Får så bra energi när jag varit där och det är verkligen det lyxigaste jag vet.

När jag fått mina behandlingar insåg jag att jag är vitare än något annat så istället för att kämpa på med BUS som vanligt bokade jag in en spraytan. Känner bara att jag ska unna mig nu när jag är gravid efter allt vilande och oro! FAN vad fräsch jag känner mig nu. Bilden är innan jag duschade av den 🙂 Jag gjorde ju spraytan innan jag åkte utomlands i november och då vart jag så himla nöjd så nu bokade jag samma ställe. Sett att många gått dit men brukar tycka att man krackelerar efter spraytan MEN inte när jag körde med den ljusaste färgen sist så körde samma nu! Och sen smörjer jag in mig med Dove. Ni vet den man blir lite gradvis brun av? Passar perfekt med spraytan. Gjorde på Bronza. Kanske blir en spraytan till innan det är dags, kanske borde göra varje vecka nu haha! Vi får väl se hur mycket energi jag kommer fortsätta ha.

I veckan har jag planerat in lite häng med kompisar som jag saknat massor <3 Tar det fortfarande lugnt men vågat lägga in en lite högre växel och det funkar toppen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.