MORGONSTUND

Sitter här med mitt te och ignorerar den stora högen med tvätt som jag har ignorerat i några dagar nu haha. Jag älskar att tvätta men jag hatar att vika den. Håller på tvätta upp allt hemma nu och jag tror jag har kommit in i boandet på riktigt. Vill lämna städat varje kväll ifall något skulle hända, haha! Kul att man har energi till det nu 🙂 förutom tvätten då… den har jag fan aldrig energi till. Kör en ny maskin nu i alla fall för att jag inte ska ha något val. Är inne i en sån fas att allt måste vara rent och nytvättat. Lite svårt att byta sängkläder dock så det lämnar jag åt min kille.

Igår däremot kom mina förvärkar tillbaka! Hade det från och till hela dagen och ännu mer på kvällen när jag skulle sova, gjorde ganska ont t o m. Hade jag inte haft det så många gånger förut hade jag tänkt att nej, nu händer det. Hade ont inatt och drömde om mina förvärkar. Hade bokat ett plan till Spanien utan avbokningsskydd och var så rädd att jag skulle föda på planet så jag struntade i att åka, haha. Men imorse släppte det och nu känns det lugnt igen! Kroppen tränar i alla fall även om jag inte gör det 🙂 Idag ska jag fota ett samarbete och sen luncha med min kompis Carro. Passar på att träffa mina vänner nu när man är lite mer flexibel. Dock ska jag verkligen verkligen försöka komma ut lite mer med det här barnet! Tror jag kommer må bra av det. Med L var jag hemma lite väl mycket tror jag, men hon hatade ju också att åka vagn. Ska försöka bli en sån morsa som går ut på promenader planlöst i solen med en kopp kaffe och hörlurar på. Jag tycker promenader är så sjukt tråkigt men man kanske lär sig att gilla det haha.

2 reaktioner på “MORGONSTUND”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.