VÅRKÄNSLOR

Såhär mysig dag hade jag! Fick riktiga vårkänslor påväg till lunchen med Carro. Vi käkade på Raw som har så god sushi. Mmm! Cravar den redan igen. Var på sånt strålande humör. Hann svänga förbi in på h&m en snabbis innan jag skulle på ultraljud och hittade en overall till lillasyster i 56 som var slut på hemsidan. Efter ultraljudet kanske jag borde letat 50 istället haha. Men ska skriva om veckan imorgon så ska jag skriva mer om det.

Nu har vi sett big brother och nu love island. Vem är jag ens! Inte så imponerad av big brother än dock. Är ni? Men man kanske fastnar! Har också ätit rester och sen tyckte min kille att jag borde ha en mcflurry och jag kände inte för att säga emot 🙂 Har också ötit granatäpple och druckit lite iste. Ska snart hoppa in i duschen och sen försöka somna tidigt! Är helt slut på energi idag så jag tror min kropp vill vila ut. Imorgon ska dom ta bort sista ställningen utanför fönstret, så pepp på ljus i lägenheten. Magisk känsla! Jag blev lite låg idag efter ultraljudet, men antar att man är lite mer lättpåverkad med alla hormoner etc. Men man blir ju alltid lite orolig för lillan inne i magen, men det är säkert superlugnt <3

2 reaktioner på “VÅRKÄNSLOR”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.