PANNKAKOR

God morgon babes! Såhär såg min brunch ut igår. Sjukt gott. Min kille är bäst på pannkakor. Godaste jag ätit i hela världen. Mmm.

Sorry för att jag är helt off härifrån men vet ni jag är typ mentalt slut och igår blev jag även fysiskt slut haha. Har sista veckan haft så otroligt mycket och kraftiga förvärkar. Har liksom vaknat på natten och inte kunnat somna om sen bara vips försvinner dom. Det är väldigt jobbigt att försöka hålla sig lugn och obrydd men samtidigt typ börja klocka värkar för att man tror att det kanske ska starta och man är rädd att missa signalerna och föda hemma haha. Men nu känner jag typ mer skitsamma antingen får hon visa bättre eller så får jag väl föda hemma då för orkar verkligen inte reagera mer så långt ifrån due date. Har i alla fall sovit så oroligt pga det och att L vaknat mycket tidigare än vanligt i veckan vilket gjort mig helt över. Det är 17 dagar kvar till BF och väldigt länge att vara på spänn och på G så vill verkligen inte slösa min energi utan lagra den istället.

MEN utöver det mår jag skitbra! Jag känner mig bra i kroppen förutom när jag får krämporna ovan så ska inte klaga!!! Ville bara uppdatera er vart jag är i mitt huvud på dagarna men nu ska jag försöka chilla och ta det som det kommer så gott det går.

3 reaktioner på “PANNKAKOR”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.