LUNCHHH

Tjena darlings! Hur är läget? Själv är man still preggo iaf om ni ville kika in för att se det 😉 Igår käkade jag och Vickan lunch på Hillenberg. Vi har försökt äta lunch ute nu när vi planerat lite jobb osv så mysigt att komma iväg. Lyx att jobba med sin syrra! Jag tog rimmade laxen med stuvad potatis igen som sist, och även Vickan var så sugen på det. GALET gott! Deras pasta är också insane men ni vet ju hur pasta och jag är just nu. Men snart så ska det frossas i pasta. Längtar.

Sov så sjukt bra natten till igår så hade världens energi. Gick över 10000 steg. Idag är jag dock helt slut på, så kommer ta det lugnt. Ska snart åka in mot stan för att spela in en grej för podden med en gäst. Efter det blir det ett besök hos barnmorskan för att kolla status + göra en ny hinnsvepning. Spännande! Igår och idag har jag känt mig väldigt gravid? Antar att det var på tiden. Nu är jag pepp på att föda! Ska berätta mer om veckan och allt sånt sen, för idag gick jag in i vecka 41. Men ser att det är många som kikar in här och ville bara köra en liten uppdatering först 🙂 Ska nu försöka hitta något att ha på mig, men det lutar mot tights och hoodie eftersom det mesta förutom klänningar är för litet nu!

Hörs sen!!!! <3

2 reaktioner på “LUNCHHH”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.