PLANTI – OAT LATTE

Detta inlägg är i samarbete med Planti 

Read more about it – HERE

Hej fina ni! Som ni vet är jag ett stort fan av Plantis produkter, och nu har dom fått in en nyhet! En Oat Latte. Den är perfekt att ta på vägen om man behöver en liten extra energikick 🙂 Jag har lite svårt för ”iskaffe” generellt då det brukar vara så sjukt mycket socker i för att jag ska gilla det, men den här är helt utan socker eftersom havren gör det sött. Perfekt att slänga med i väskan i sommar, kall och fräsch mix mellan kaffe och havredryck från växtriket. Man märker verkligen att det är sommar, har såna cravings för allt som är kallt haha! Tips från mig i alla fall. Vi hörs senare babes <3

Hey you! As you know, I’m a big fan of Plantis products, and now they’ve gotten another new one! An Oat Latte. It’s perfect to take on the road if you need a little extra energy kick 🙂 I’m having a bit of trouble for ”ice coffee” in general as it’s usually a lot of sugar in it for me to like it, but this one is completely without sugar because the oats make it sweet. Perfect to bring in the bag this summer, cool and fresh mix of coffee and oat mix from greens. You really notice that it’s summer, I have such cravings for all that’s cold haha! Talk to you later babes <3

15 reaktioner på “PLANTI – OAT LATTE”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR